Преди Италфеста всички да заучат наизуст темата "Кой кой е", няма да има нужда от баджове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
soulkeeper написа:Колеги незнам дали знаете но 5 октомври е празинка на градаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Мммм повече от 10 км са! Хотелите са на Старозагорските минерални бани(на север от Стара Загора), а пистата е на около 1км. от изхода на Стара Загора посока Хасково! Slavi_Lancia аз сега съм в Стара Загора така, че с колегата "соулкеепер" може да ви чакаме в Стара Загора! А по време на празника на Стара Загора има доста мероприятия...панаир(гондоли, влакчета, блъскащи колички) иии много Скара - Бира!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
standox_brava написа:Мммм повече от 10 км са! Хотелите са на Старозагорските минерални бани(на север от Стара Загора), а пистата е на около 1км. от изхода на Стара Загора посока Хасково! Slavi_Lancia аз сега съм в Стара Загора така, че с колегата "соулкеепер" може да ви чакаме в Стара Загора! А по време на празника на Стара Загора има доста мероприятия...панаир(гондоли, влакчета, блъскащи колички) иии много Скара - Бира!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар