Ние станахме като от БЗНС-то бря.Имаме "постоянно присъствие" - аз съм член на постоянното присъствие Там сме, тази година и камъни да падат - идвам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ясно е, че ще идем много хора. Не мисля, че има нужда от преброяване. Като дойде времето /ако всичко е наред/ палим колите и сме там. Тази година ще се въздържим от резервации без да сме видели къде сме, за да няма мрънкане и недоволни.Хотелчета по това време на годината сигурно има много.П.П. Просто миналата година в Хисар имаше много специално посрещане, особено по квартирите. Та чак шкафовете бяха забързани с въжета. Колегата Slavi_Lancia има снимков материал. 21 векSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Радвам се, че някой е започнал темата и тук....Днес отново ходихме до Стара Загора и за сега всичко е ОК. Тия дни се надявам да финализираме някой неща, за да може да пуснем официалната информация за програмата на пистата, както и информация за хотела и ресторанта в който ще е празничната вечеря в събота вечер.Надявам се да издържите още няколко дена....благодаря за търпението.
Коментар
-
Да това е пистата....вчера пак бяхме там с Еньо да доуредиме някой неща....скоро ще започнеме и резервациите за хотелите.Предварителната програма е:1.Кокурси за:а)аудиоб)силовв)оптиченпс; Като най-вероятно ще се проведът в нов форматг)ретро2.Състезания на писта:а)Италианско преследванеб)Каране на писта за времев)майсторско шофиране...нещо като каране на полигон за времег)Драг състезания на 400метра и на 1 000метраТова е предварителна програма и може да претърпи промени.
Коментар
-
vital написа:За ориентировъчни цени за реклама към кой да се обърна?
Коментар
-
нали се сещаш, че без нас няма да минеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар