Колеги, за да няма дразги предлагам следното:1. Всеки който има желание да посети Италфеста!2. ДА си спретнем Фиатфест за да сложим началото, а също така да го превърнем в традиция! Но така да го направим, че другите да започнат да ни завиждат и да започнат да се водят по нас, а не ние по тях! Което ще рече, да има Фиатфест и Италфест.3. По този начин ние ще си организираме Фиатфеста където решим самите ние, но трябва да бъде на едно и също място всяка година! Ще питате защо? Ами защото след няколко години като добие гласност само като се чуе мястото..... всеки ще знае, че става дума за Фиатфеста.(само си помислете, като чуете Каварна - за какво се сещате?) Да, точно така - рок концерти!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Май пак се почва с разцепленията , знаех си че пак вашият форум ще е на нож за мястото на Италфеста. Пак ви казвам регистрирайте си клуба, изберете си председател, който да помага и обсъжда за всичко около феста, в момента предимно председателя на КАРБ и УС на клуба правят всичко за да има фест, но естествено фиатаджиите пак са недоволниFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Май пак се почва с разцепленията , знаех си че пак вашият форум ще е на нож за мястото на Италфеста. Пак ви казвам регистрирайте си клуба,изберете си председател,който да помага и обсъжда за всичко около феста, в момента предимно председателя на КАРБ и УС на клуба правят всичко за да има фест, но естествено фиатаджиите пак са недоволниPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Айде стига и ти.......... Аман вече който не му изнася да не ходи.ПС той имаше предвид твоите писания няколко страници на зад, докато колегата autoborsa имаше предвид Фиатския събор.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Говорил съм с много хора от форумите на други марки коли и почти всички са си решили проблема с мрънкането кога и къде -просто са си избрали място в Бг където да се провежда всяка година При нас се получава така че с месеци се караме за мястото и накрая буквално за дни се прави организацията-после това не било така онова не било добре и т н Според мен би трябвало да има повече време за организация отколкото за безсмислени караници
Коментар
-
AFBWorld написа:Говорил съм с много хора от форумите на други марки коли и почти всички са си решили проблема с мрънкането кога и къде -просто са си избрали място в Бг където да се провежда всяка година При нас се получава така че с месеци се караме за мястото и накрая буквално за дни се прави организацията-после това не било така онова не било добре и т н Според мен би трябвало да има повече време за организация отколкото за безсмислени караници
Коментар
-
Ето го мястото http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24653 и датата която хич не ми харесва предвид лошото време което може да се улучи. можеше да е и по раничко по по топло.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Tzarevo написа:Няма смисъл обстановката да се нажежява.Лично на мен ми харесва много и наистина там е добро място за провеждане на това мероприятие.А щом и ще има качествен бензин какво по-готино и хубаво за нашите готини коли.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
deadairplane
-
OFF TOPICМалко ми е странен този бензин, дето е със сертификати за качество. Все едно този дето е по бензиностанциите няма сертификати за качество...Цената му е висока не поради много високото му качество, а просто щото се продава на летището. Все пак не можеш да закараш самолета на коя да е бензиностанция, и от това се възползват собствениците на летището. А и щом трябва да е оловен... такъв вече не се намира по бензиностанциите, и отпада варианта с тубите.Някой е намерил начин да изкарва бързи пари...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар