Някой има ли идея дали ще се прави някаква по-мащабна среща?Другия месец ще се качим на Вихрен и после имам една камара изпити пак, мисля че ако не се реши нещо скоро, на всички ще им свършат отпуските и край. Искренно се надявам да се съберем някъде на по бира. Мисля че се получи добре в Ловеч, можем да повторим и на друго място
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЩЕ ПРАВИМ ЛИ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА III......?
Collapse
X
-
ЩЕ ПРАВИМ ЛИ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА III......?
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Ам’тъй, който ходи по планините...Пропусна доста мащабно събиране на Ропотамо - съизмеримо с това в Ловеч, както и вчерашното/днешно събиране на Паша дере край Варна.Открих един прекрасен комплекс между Пазарджик и Пещера (Ливадите, край с.Дебращица), който е много удобен за по-мащабна среща.Ето линк към сайта на комплекса, разгледайте го и си кажете мнението. Имайте предвид, че ако ще сме повече хора, трябва доста от рано да се направи резервацията, защото хотела не страда от липса на клиенти. Аз вече 2 пъти отсядам там за по 2-3 дни и съм страшно доволен. Качествено обслужване, сравнително ниски цени. Място за колите - колкото щете...ето и линка: http://www.velingrad.bg/livadite/index.htmlНе се лъжете от домейна, Велинрад не е чак толкова близо (въпреки че не е далеч).
-
ходим ходим...не сме се спрели. Ама то и спонсор трябва :D , така че ако не успеем да се засечем когато заминаваме за Пирин, не се знае кога пак ще съберем малко парици за разходки, че иде и зима...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Immortal написа:Открих един прекрасен комплекс между Пазарджик и Пещера (Ливадите, край с.Дебращица), който е много удобен за по-мащабна среща.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
айде ся без сърденици...тези дни ще я погледна и ти гарантирам че пак ще е слънце, нищо си и няма на колицата, даже сигурно е по-стегната от нашата....иаче то всяко нещо си му идва времето. А като се видим за подобряване на настроението, ще ти светна халогенките, че тъкмо ги разгадах как са.Иначе ЩЕ СЕ ПРАВИ ЛИ СРЕЩА ИЛИ НЕСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:айде ся без сърденици...тези дни ще я погледна и ти гарантирам че пак ще е слънце, нищо си и няма на колицата, даже сигурно е по-стегната от нашата....иаче то всяко нещо си му идва времето. А като се видим за подобряване на настроението, ще ти светна халогенките, че тъкмо ги разгадах как са.Иначе ЩЕ СЕ ПРАВИ ЛИ СРЕЩА ИЛИ НЕ
Коментар
-
Аз съм ТВЪРДО против тази среща, защото ще стане както миналата година, ако ме разбирате ... става въпрос за избора между итал феста и националната среща... Предлагам да си дочакаме итал феста и там да се съберем (които успеем да отидем), защото си спомням, че миналата година точно заради близките дати на двете събития имаше големи проблеми (ако мога така да ги нарека) ...
Коментар
-
Предлагам да се пусне анкета за датата. Иначе ми харесва предложението за Ливадите. Предлагам там да се съберем тази година.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Колеги, времето лети, зимата неумолимо приближава. Миналата година най-запалените се събрахме 2 пъти на национални срещи - край яз.Копринка и на Узана. Тази година направихме 2 срещи с много малко хора в Ловеч/Търново и р.Ропотамо. Тук пускаме от време на време някакви темички, откликват хора, но в крайна сметка нищо не се получава.Ние с колегата phoenix на 21-ви вечерта и 22-ри ще бъдем на Ливадите (до Пазарджик). Който иска - да заповяда, белким се спретне нещо по-мащабно.Предлагам, ако има повечко желаещи, да резервираме целия хотел, ако вече някой друг не го е резервирал (това ще проверя довечера). Но да не стане да резервираме хотела, а да не дойде никой...В околността има и други места за спане (м.Добра вода, Батак, Пещера, Пазарджик). Нека колегите от Пазарджик да пуснат повечко информация.Иначе ние с phoenix така или иначе сме там. Решавайте бързо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар