Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хаиде на уикенд - Паша дере - ПАЛАТКИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хаиде на уикенд - Паша дере - ПАЛАТКИ

Ние заминажаме за уикенда на Паша дере на палатки и които иска да се вклучи - bubachko- 0886 200011 i aveo - 0885 003763

Къде е това Паша дере?edit: Разузнах го, добре че има уикипедия Ми ние сме много навити, ама нямаме палатка. ко да прайм?

Коментар

Айде идваме, уредихме се с бунгало Тъкмо да разтъпчем Темпрата след ремонта.

Коментар

В неделя мога да дойда, че съботата ми е ангажирана.

Коментар

Изкарахме си много хубаво. Благодарности на bubachko, че ни приюти в палатката си!Жалко, че сутринта покапа малко дъждец и ни подплаши да си тръгнем рано-рано.Чакаме снимките от aveo.

Коментар

Аз тъкмо се бях нагласил да тръгвам, когато Бубачко ми звънна, че сгъвате бивака

Коментар

Хубу де, аз що съм я изтървал тая тема?
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

...та, изкарахме си супер...както казва "Kiro Of The Day", имаше "...иедене и пийене...", водата беше супер - чиста и кристално прозрачна, морето беше спокойно и тихо, слънцето разбира се адски напичащо. Някой си тръгнаха като току-що изпечени глинени гърнета... / справка - линка по-долу /...извинявам се, че забавих снимките, но веднага след като се прибрахме се сгромолясахме в леглата изтощени и размазани...ето снимковият материал:Кара Дере

Коментар

Working...
                X