ЕЕЕЕ ЯВОРЕ и аз искам да дойда но си заминавам на 15ти много исках да се запознаем с някой от вас ама какво да се прави ще стана на националната сбирка. За сега ще пием бира само с *msotiroff*..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща по морето.
Collapse
X
-
Явор Митев
Yavor написа:..............Immortal и адаша Авео да се чустват поканени ако им се идва......
Коментар
-
Авео написа:Yavor написа:..............Immortal и адаша Авео да се чустват поканени ако им се идва......Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:Аз само лекичко да напомня... уговорката остава, нали?!?Кея на р.Ропотамо, 21.07, 19 ч. ?
Коментар
-
Определено си остава уговорката. Както казах към четвъртък-петък ще ви прозвъня всички за по-сигурно.Записал съм си телефоните на листче че тука нета ми е през мтел и малко е кьопав!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ей браво на вас....жалко че и ние не можахме да дойдем, ама какво да се прави, другата седмица заминаваме за 10 дни на родопи на поход с раници и БЕЗ КОЛАТА....имам чувството че ще забравим да ходим Радваме се че сте си изкарали супер, дано скоро да се организира нещо масово и да се видим пак на маса Иначе другия месец мислим да отскочим до пирин с колата или някъде из стара планина...ще се обадим задължително къде ще ходим, може пак да се заформим групичка :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
...много се извинявам на всички, че не дойдохме, обаче буквално в последният момент ми звъннаха и трябваше да се върнем. Бяхме нагласили и натоварили багажа, даже шофирах към бензиностанцията, когато ни се обадиха.....кофти тръпка, но нямаше как...върнахме се.Добре сте си изкарали, браво.......а аз се ядосвам на пустият си късмет.Поздрави на всички и се надявам скоро да повторим/те....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар