Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща по морето.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе морските чада, я кажете едно хубаво място около Созопол да си направим среща. Като гледам вече сме 4 коли сериозни, направо да забием колчето за дата и място и да си знаем. Чакам предложения - място (може и бензиностанция) на удобен път, със заведение, добре ще е да има и детски кът (ама може и сам да дойда), ако може да е близо до морето за да е пълен кефа и да има паркинг все пак.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

jujumunguru написа:
      Веднага след държавния изпит ли ще заминаваш?Нямаш търпение да се свърши?:P
      Позна, точно това ми е идеята
      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Ре: Среща по морето.

Yavor написа:
        Надявам се няма да си с Фиестата...
        Нееее, с Фиатката съм. Фиестата си стои на село... Значи само казвате дата, час и място и съм на линия...
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Най-вероятно сега в неделя ( 08 юли 2007) потегляме за морето, ще се мотаем край брега до 22 юли. Основно ще търсим Варна и околностите, но ако знаете прилично място за преспиване между Варна и Бургас (две легла) на цена около 10-15 лева на вечер на легло (да има баня), кажете за ориентация.Интернет ще ползваме от дъжд на вятър по клубове (двайсет дни няма да пипна компютър, какво щастие).Шкорпиловци мислим като вариант, ако някой е наясно как е там, моля да драсне тук два реда.
          Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Yavor написа:
            Охо, значи засега успяваме трима да се съберем, мирише ми на морска среща...Как да ги направим нещата - през деня, или вечерта???
            За мен няма значение, дали ще се видим през деня или вечерта, може би най-добре ще е следобед/привечер примерно....
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Yavor написа:
              Абе морските чада, я кажете едно хубаво място около Созопол да си направим среща.
              К-г Каваци, к-г Зл.Рибка, но си мисля че най-добре за тая цел е кея на р.Ропотамо. Малко далече от Созопол и морето, но има място за колите, не е толкова натоварено, има си кръчма и е много прияно местенце. Направление Созопол-Приморско, след Дюни, минава се моста на Ропотамо и веднага в ляво се влиза на паркинга със заведението и кея.
              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Gugev написа:
                Yavor написа:
                Абе морските чада, я кажете едно хубаво място около Созопол да си направим среща.
                К-г Каваци, к-г Зл.Рибка, но си мисля че най-добре за тая цел е кея на р.Ропотамо. Малко далече от Созопол и морето, но има място за колите, не е толкова натоварено, има си кръчма и е много прияно местенце. Направление Созопол-Приморско, след Дюни, минава се моста на Ропотамо и веднага в ляво се влиза на паркинга със заведението и кея.
                Идеята е много добра, знам го мястото.Отсега предлагам следното:На 21.07 (събота), към 19:00 часа на гореописаното място среща, поканени са всички който са наблизо или просто имат желание - да пием по някой бирчок и да се запознаем.Аз ще звънна на всички който дадоха телефоните си в темат през същата седмица за да ги сръчкам.Ако някой има други идеи или някакъв проблем, или нещо друго - нека пише тук.Аз дори и като не съм си в града всеки ден поне ще чета във форума, така че ще знам какво става.

Коментар

Здравейте, нов съм тук ... даже бих казал много нов ... но винаги съм бил фен за нови познанства и за по питие ... само да съм фрий на 21.07 с удоволствие бих удостоил сбирката ви ... ще пиша пак
                  Винаги може повече!!!
                  Фиат Брава 1.6 16v

Коментар

Ок, значи на 21-ви (събота) към 19 ч. на кея на Ропотамо.
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                      Ок, значи на 21-ви (събота) към 19 ч. на кея на Ропотамо.
                      Трима сигурни сме:Ти, Fire999, аз. Immortal и адаша Авео да се чустват поканени ако им се идва.Ще се чуем към четвъртък по телефона, аз лично ще ви прозвъня

Коментар

Yavor написа:
                        На 21.07 (събота), към 19:00 часа на гореописаното място среща, поканени са всички който са наблизо или просто имат желание - да пием по някой бирчок и да се запознаем.Аз ще звънна на всички който дадоха телефоните си в темат през същата седмица за да ги сръчкам..
                        Днес си проверих графика за уречената дата и час,свободен съм-идвам...Тел. ми го има във форума,но все пак 0888529055
                        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
                          Yavor написа:
                          На 21.07 (събота), към 19:00 часа на гореописаното място среща, поканени са всички който са наблизо или просто имат желание - да пием по някой бирчок и да се запознаем.Аз ще звънна на всички който дадоха телефоните си в темат през същата седмица за да ги сръчкам..
                          Днес си проверих графика за уречената дата и час,свободен съм-идвам...Тел. ми го има във форума,но все пак 0888529055
                          Еха, ще се радвам най после да се запознаем!

Коментар

Бе аз, ако дойда да не се окажа най-малкия там хихик не че лошо има де
                            Винаги може повече!!!
                            Фиат Брава 1.6 16v

Коментар

предполагам, че няма да мога да дойда, щото чакам гости...ние по морето сме така лятото.....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И аз съм с гости.. и съм като едно малко такси Ако нещо се организира в Бургас ще дойда ама до Ропотамо няма да имам време
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X