Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща по морето.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЕЕЕЕ ЯВОРЕ и аз искам да дойда но си заминавам на 15ти много исках да се запознаем с някой от вас ама какво да се прави ще стана на националната сбирка. За сега ще пием бира само с *msotiroff*..

Коментар

Аз току що направих резервация за морето.Та от 12 до 18 Август ще съм в Примоско - хотел Рила.Ако по това време има някой там да пише ...

Коментар

Ние най-вероятно ще дойдем на 21-ви. Само дано да е с Темпрата, че иначе впрягам Опелчето. (П.С. Вчера Фиатката се разболя сериозно... направо получи инфаркт)

Коментар

Yavor написа:
          ..............Immortal и адаша Авео да се чустват поканени ако им се идва......
          ......ееее, как бе, нали вече се уточнихме...ние с жена ми ще дойдем задължително, даже плануваме да дойдем още в петък....между другото ще те помоля да ми пратиш ЛС с моб. си телефон или направо да ми звъннеш, че искам да уточним нещо друго...Поздрави...!!!

Коментар

Авео написа:
            Yavor написа:
            ..............Immortal и адаша Авео да се чустват поканени ако им се идва......
            ......ееее, как бе, нали вече се уточнихме...ние с жена ми ще дойдем задължително, даже плануваме да дойдем още в петък....между другото ще те помоля да ми пратиш ЛС с моб. си телефон или направо да ми звъннеш, че искам да уточним нещо друго...Поздрави...!!!
            В Румъния съм. Едва стигнах до нет - много съм зает.В Събота ще ти звънна по телефона.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз утре сигурно съм цял ден в Аркутино на плажа, някой ако е наоколо да казва отсега
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз само лекичко да напомня... уговорката остава, нали?!?Кея на р.Ропотамо, 21.07, 19 ч. ?

Коментар

аз ще съм там !!!
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Immortal написа:
                    Аз само лекичко да напомня... уговорката остава, нали?!?Кея на р.Ропотамо, 21.07, 19 ч. ?
                    ......остава разбира се, ние ще бъдем там още от петък....търсете оранжева палатка на Каваците....

Коментар

Определено си остава уговорката. Както казах към четвъртък-петък ще ви прозвъня всички за по-сигурно.Записал съм си телефоните на листче че тука нета ми е през мтел и малко е кьопав!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Среща на морето-Ропотамо

Снимки от срещата...1
                        Прикачени файлове
                        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Среща на морето-Ропотамо-кея

част 2. Събрахме се 8 коли-/3- Бургас, 2-София,1-София/Пазарджик,1-Хасково,1-Сливен/Ямбол.Нощни снимки на колите очаквайте от колегите,че аз не съм ги хванал всичките в едно кадро... :D
                          Прикачени файлове
                          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

ей браво на вас....жалко че и ние не можахме да дойдем, ама какво да се прави, другата седмица заминаваме за 10 дни на родопи на поход с раници и БЕЗ КОЛАТА....имам чувството че ще забравим да ходим Радваме се че сте си изкарали супер, дано скоро да се организира нещо масово и да се видим пак на маса Иначе другия месец мислим да отскочим до пирин с колата или някъде из стара планина...ще се обадим задължително къде ще ходим, може пак да се заформим групичка :D
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

...много се извинявам на всички, че не дойдохме, обаче буквално в последният момент ми звъннаха и трябваше да се върнем. Бяхме нагласили и натоварили багажа, даже шофирах към бензиностанцията, когато ни се обадиха.....кофти тръпка, но нямаше как...върнахме се.Добре сте си изкарали, браво.......а аз се ядосвам на пустият си късмет.Поздрави на всички и се надявам скоро да повторим/те....

Коментар

Много хубава среща се получи. Запознахме се с още хора от форума... Снимки - от мен доста по-късно, че си забравих фотото на село, а утре рано заминавам в командировка за 3 дни...

Коментар

Working...
                                X