Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложения за излет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложения за излет

Колеги, вижте хората от Mercedes club как си правят разни сбирки и обикалят из страната. Повечето живеят в София. И вижте колко хора са отишли. Не знам ние колко подобни сбирки сме правили, но знам за тази в Бургас, на която почти никой не отиде. Хайде да се организираме и ние! Нека предложим маршрут и места които ще посетим и ще гласуваме къде да отидем. Как мислите?http://www.mercedes-club-bg.com/foru...opic=5645&st=0
    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Погледна ли във срещи и мероприятия? Скоро ще организираме пак някой излет, като тези с барбекютата, само малко да мине бурята при мен и събираме отбора Някои от организаторите ги няма, нали се сещаш
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

То срещи вече няма,а вие излет ше правите
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

еми как да ви кажа.....ходели колегите, ми то и ние ходим, не сме спряли, да не говорим че 2-3 пъти започвам теми за национални срещи......ама нулево внимание.......Ние скоро пак ще отлепим.....Варна - Ямбол - Пловдив - Велинград - ще изрушкаме родопите и накрая хоп за по напряко може да минем през Пирин(Вихрен) и обратно през София - Търново - Варна.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Айде бе Емо, откога не сме се виждали Че се и поопаричихме днес, това е добро начало на лятото

Коментар

Grisha написа:
            То срещи вече няма,а вие излет ше правите
            Миналата събота на 30.06 що нямаше никой по кафетата? Бяхте се скрили някъде. Колите на паркинга вас ви няма
            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
            Совалката средно на LPG
            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
            X