Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жълт картон за активността ви по срещите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

срамувам се

И мене ме е срам от себе си. Досега не съм идвал на среща, а съм във форума от месец Март тази година.Ако е ясно къде ще е събирането на 27.07.2005 Сряда вечерта, аз ще се появя да видя що е то Фиат среща.
    минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
    Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

Коментар

?!?!?

E dobre de vsqka srqda li ste na tazi benzinostanciq ?! da vi ovaja idnata srqda

Hot!!!

Коментар

Re: Жълт картон за активността ви по срещите

Mitko написа:
        Колеги какво стана сега? Излиза, че на срещите се събираме само администраторите. Е каква е ползата да бием път до другия край на София като може да си се видим в Люлин или Надежда. Ако целта на този форум беше чат изобщо нямаше за какво да го създаваме Същото е и със стикерите. Сума ти съобщения се изписаха за тях. В момента от София има заявени само 8 стикера, които не съм поръчал на Явор защото си е СРАМОТА
        А има ли някакъв вариант да изпращате до всички тези планьорки за сбирки? аз не влизам често във този форум и така изтървам няколко срещи (за вчерашната направо ме е яд много, защото освен да се запознаем можех и да поразгледам измислиците на колегите за газ ) - нямам нишо против да ме спамвате с мейли за срещите Или грешката е в мен? А какви са тези стикери, за които приказвате?
        Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

Working...
        X