Подкрепям Митко с две ръце! Наистина май е по-добре да правим срещите по-западно....И, що се отнася до стикерите - аз твърдо заявявам 4.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жълт картон за активността ви по срещите
Collapse
X
-
Stilo написа:Вчера минах през ОМВ към 19h но нямаше нито един FIAT Нищо, като се върна от LA ще пробвам пак. Аз също заявявам 2 стикера, но не обещавам че ще ги лепна на колата си! И без това дъщерята само ги брои по стъклатаFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Ами и аз не съм идвал никога на среща и явно съм темерут щото ми е кофти да дойда (абе миналата сряда минах - обаче само алфи имаше и се спасих с позорно бягство) . Просто незнам за какво да си говоря ...въобще неразбирам от тунинг и ала бала. Предполагам че ще тъпея в някой ъгъл и за това не се престрашавам да дойда Принципно познавам само Еньо5, Григор, Насо и Бобо ама те са от друг форум и явно вече съм стар и не съм контактен .
Коментар
-
Mitko написа:chuni написа:Обикновенно колко членове се събирате на срещи в СофияFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
blondy_driver
1115 написа:Ами и аз не съм идвал никога на среща и явно съм темерут щото ми е кофти да дойда (абе миналата сряда минах - обаче само алфи имаше и се спасих с позорно бягство) . Просто незнам за какво да си говоря ...въобще неразбирам от тунинг и ала бала. Предполагам че ще тъпея в някой ъгъл и за това не се престрашавам да дойда Принципно познавам само Еньо5, Григор, Насо и Бобо ама те са от друг форум и явно вече съм стар и не съм контактен .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар