Уважаеми колежки и колеги..........наближава една паметна и култова дата, която всеки, запазил бунтарското и младежкото в себе си, отбелязва на този ден......"July morning"....посрещане на изгрева и зареждане с положителната и носеща надежда за повече щастие и любов юлска утрин. Макар, че празника символично се причислява на хипарското движение в България, мисля че всеки, независимо дали е хипар, рокер, млад или стар, би се пречистил емоционално и духовно под първите лъчи на юлското утро, в съпровод с култовата песен на Юрая Хиип...........в този смисъл, предложението ми е следното............тъй като в последните години празникът стана широко известен, все повече и повече хора се събират на Камен Бряг.......на мен лично не ми допада глъчката и масовостта на това място, за това отправям предложение за посрещане на утрото на съвсем близо място - с.Тюленово...прилагам карта по-долу. Спането е на палатки / ако въобще се спи...
/ или който както........от София в петък вечер тръгва група приятелчета, които ще посрещна и откарам до Тюленово......предлагам на варненци / а и не само те /, да се организираме и ако няма идеи за нещо по-различно, да се присъедините към нас......Ето карта и снимки от мястото, за заинтересованите, ICQ от профила или моб. телефон 0885 003763 - Явор..Поздрави на всички
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар