Призовавам всички фенове от региона Ямбол, Сливен и прилежащите околности, да се съберем на 24.07 - неделя - на пистата в Сливен към 13:00. Въпросите, които ще подложим на обсъждане :- Италфест 2005- събирането по черноморието на 06.08- други дреболии (може и Формулата даже да обсъдим)Така че се стягайте сериозно, звънете на познати и приятели, и ви чакам на уреченото място
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
24.07 - Сливен - сериозно !
Collapse
X
-
Колега (доколкото си), "Алексчо" можеш да казваш на 5-годишния си осемнайсти братовчед.Дай да се държим като големи хора, а не да се излагаме с изречения на 10-годишни.Колкото до следващата среща в региона, ще е когато решим. Редовните тук четат и знаят. Това е. Нищо лично, но смятам, че тона ти не е подходящ. И дори да бях от Админите, пак нямаше да си позволя да ти пипам снимката или каквото и да било. Помисли си за това !
Коментар
-
Я да помоля аз админите да погледнат защо като съм прикачил снимки от срещата (и аз ги виждам), други хора не могат да ги видят ? Дори няма и знак, че в мненията ми има прикачени снимки!!!Просто е! Прикачените файлове се виждат (теглят) само от регистрирани потребители. Ако някой влиза като гост, то следва че не го интересува чак толкова форума, или не му е тук мястото, е кажи ми защо той да може да сваля файлове, като така и така не му трябват? Това е логиката, която съм следвал, когато правих правата за прикачените файлове де Надявам се отговора да те е задоволил. mariobg
Коментар
-
Alfa_user написа:Колега (доколкото си), "Алексчо" можеш да казваш на 5-годишния си осемнайсти братовчед.Дай да се държим като големи хора, а не да се излагаме с изречения на 10-годишни.Колкото до следващата среща в региона, ще е когато решим. Редовните тук четат и знаят. Това е. Нищо лично, но смятам, че тона ти не е подходящ. И дори да бях от Админите, пак нямаше да си позволя да ти пипам снимката или каквото и да било. Помисли си за това !LANCIA Y 1.2 16v 86HP
176B9.000
ALFA ROMEO 156 2.0 T.S. 155HP
AR32301
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар