Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЯМБОЛ - 23.06 - Бирария НИКО - 19:30

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЯМБОЛ - 23.06 - Бирария НИКО - 19:30

Колеги, гледам доста нови членове на форума има от Ямбол.Ние май заебахме срещите...Какво ще кажете за една среща тази събота или следващата - ама да я направим вечерта, че много жега през деня...?Поканени са и всички желаещи от другаде... Но да уточним първо датата - предлагам тази събота - да се срещнем на "Хармония" (до Трите вятъра) към 19:30 ч, пък ще видим къде ще ходим след това...???

За съжаление и тази, и следващата събота съм ангажиран...
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

в събота........., щом нямате хора ще вземем да наминем 2-ма от Варна.......то не може така повече. Събта сутринта сме в Ямбол и след това започваме обиколка из всички местности, вечерта ще пробваме как са заведенията., да се готвят неделя по обед Бургазлии, а вечерта, сме на плажа на Варненската среща.После да не кажете нещо Варна сме несериозни.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Айде колеги, вземете се в ръце... Хората чак от Варна ще дойдат, пък вие тука се ослушвате...Ма що не взема да ви звъня по телефоните ?!?

Коментар

Въпреки, че никой не пише тук, говорих с hit-ko и Skip, ще дойдат при повикване (не сме уточнили час все още).Малко е трудно положението с комшията с Интегралето (няма ник, не е регистриран във форума, но е много запален и идва по срещите), че чака да му се ражда бебе и вероятно до събота ще му се роди, така че сигурно няма да дойде.Венцо (venco_67) ще пътува в събота, но ако се върне навреме - и той може да се появи...Останалите, къде сте???

Коментар

аз си мисля някак по по-вечерно време да направим срещата, че да има време да се нахайманосваме през деня, и вечерта да заседнем някъде на прохладно да пием по бира, да хапнем и така....примерно за към 17-18-19ч.
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

И аз така мисля де, сега мисля в кое заведение да сме, че да запазим маса (маси).

Коментар

Айде и аз ще дойда с новата ми мареа последно къде и кога да си направя плановете

Коментар

Охо, Strabex, де се изгуби?!?Честито за Мареата. Заповядай, ще ни е приятно. Мислим някъде вечерта около 19-19:30 да се съберем, че е по-хладинка.Все още не сме уточнили мястото, но ще го измислим до утре. Звънни по телефона, като тръгнеш за Ямбол - 089 6839615.Между другото през деня може да сме с phoenix в Сливен или поне по баирите покрай града

Коментар

Бирария "НИКО" - 19:30 ч(в ж.к."Диана" пред Техникума по индустриална химия)

Коментар

Immortal написа:
                      Бирария "НИКО" - 19:30 ч(в ж.к."Диана" пред Техникума по индустриална химия)
                      Аз като наближа Ямбол ще гледам да е към 19:10 ще ти звънна за да ме упътиш

Коментар

Резултати - тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17029

Коментар

Working...
                        X