Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко члена на клуба от София има с Купета?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко члена на клуба от София има с Купета?

Идеятя ми е понеже аз и един приятел имаме и чат пат излизаме заедно, та си мислих каква ли гледка ще са 3-4 заедно. И затова Предлагам да се съберем другия петък 08.06.07г. Пред главния вход на Мол ъф София :D Може и другаде стига да се намерят кандидати.

Гледката ще е велика....ако стане щракаите да гледаме снимки поне
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Аз съм навит Само, че не знам дали ще мога точно тогава
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ами когато ти е удобно за сега сме двама и ще се съобразим с теб за когато ти е удобно

Коментар

Е-е-ех, и групички вече се събирате...Като имах Купе беше супер рядко да видиш друго, поне във Варна имаше само две...

Коментар

Ами и аз бих дошъл и на още един човек ще кажа, само че предлагам да е пред стадион"Васил Левски"(има повече място за паркиране) и примерно да е кам 19-20 часа.Пък след това може да се повозим малко !!!

Коментар

castello написа:
              Ами и аз бих дошъл и на още един човек ще кажа, само че предлагам да е пред стадион"Васил Левски"(има повече място за паркиране) и примерно да е кам 19-20 часа.Пък след това може да се повозим малко !!!
              Няма проблем, аз ще викна и още едно, най-уникалното купе,с амо кажи в кой ден в 8 там.

Коментар

..

еми четвъртък 07.06 ми звучи добре.А колко хора сме до тук????

Коментар

Re: ..

castello написа:
                  еми четвъртък 07.06 ми звучи добре.А колко хора сме до тук????
                  Аз съм за петък 8ми, че успях да се освободя и да не е баш толкова централно
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Нямам голями претенции за деня!По-добре да е тогава, когато може да се съберем повече хора!!!А мястото ми се струва добро, защото сме от различни квартали и там би трябвало да е най-удобно за всички.

Коментар

Ето днес е петък 8-ми, ще се събирме ли Купетата пред Мола?

Коментар

Аз излизам от мрежата, тъй като ще нося компа да ми го конфигурират. Ще помоля Кастело да ми се обади по телефона, ако се организира срещата!

Коментар

Що не дойдете довечера на бояна с купетата
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                            Може и там към 21:00ч., че никой нищо не казва за Мола! Даже е по-добре да се съберем там, ще ни завиждат яко
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                              Grisha написа:
                              Може и там към 21:00ч., че никой нищо не казва за Мола! Даже е по-добре да се съберем там, ще ни завиждат яко
                              Айде ела довечера на бояна бре къртицо
                              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                              X