Благодаря... Masterkar беше изключително изчерпателен! ! !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на Узана...
Collapse
X
-
Давайте да уточняваме датата, щото времето лети. Миналата година направихме 2 срещи, тази година да не останем само с една Ще почнат отпуски, ще хукнат някои към моретата, други към планините, трети към чужбините...Изпуснахме 4-те почивни дни... предлагам срещата да е скоро - не по-късно от края на юни, че да остане време и за една есенна среща. Относно Атолука - и аз като aveo съм съгласен на всяко място в България - навсякъде е еднакво красива.
Коментар
-
Immortal написа:Давайте да уточняваме датата, щото времето лети. Миналата година направихме 2 срещи, тази година да не останем само с една Ще почнат отпуски, ще хукнат някои към моретата, други към планините, трети към чужбините...Изпуснахме 4-те почивни дни... предлагам срещата да е скоро - не по-късно от края на юни, че да остане време и за една есенна среща. Относно Атолука - и аз като aveo съм съгласен на всяко място в България - навсякъде е еднакво красива.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Аиде бре, от миналата година се каним за там и нищо не стана, даите малко по сериозно. Там ще ви хареса гарантирам линка на mastercar говори достатъчно а на живо е далеч по красиво. А кви боровинки има кат ябълки за коя дата става дума всъщност???Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
EVITA написа:Никой не знай за дата!Обаче за Узана гласувах против! Нещо много ретроспективно ми действа. Тоест след като е имало фиатска среща един път, защо трябва да има пак ... Нови места, нови спомени, нов форум.
Коментар
-
Емо пак ще ви изненада и то може и скоро да е..........скоро се очертава пак ние заминаваме......и този път смятаме да обиколим и южна България......то Карандили разни там наоколо върхове, колко му е и до пловдив........ще видим, но очаквайте скоро включванеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар