Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за среща е Бургас следващия месец...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм в Бургас от 20 Август до 2 Септември.Желаещи за среша?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ще организираме нещо и за другата неделя
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Получих стикерите от Явор, за което му благодаря както и на всички заподозрени в мероприятието Предлагам в събота да се видим на Уест-а към 15-16чДа заповядат да си получат стикерите:vesko.t kiler_4o donnnanet_scooter gaginev miskGrancharov YanruNNerОстава само да уточним точен час

Коментар

аз моя стикер си го получих от Явор вчера съмнявам се дали ще мога да дойда, щото шурето ще е на гости / разбирай на плаж /, а и съм на "повикване" - чакам всеки момент жената да роди второто / живот и здраве / - ходя на работа и до тоалетната с разрешение
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

spark написа:
            Предлагам в събота да се видим на Уест-а към 15-16чДа заповядат да си получат стикерите:
            Този, а и друг, ако предложи мнозинството ме устройва-Събота 25/08/2007 г.
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Е ще има повод за черпене на следващата среща ако успееш да се измъкнеш Значи един стикер остава... ако сме забравили някой.В събота на Уеста в 15.00

Коментар

Аз стикера си го получих още във вторник , което не означава че няма да се опитам да дойда де , ама нали съм млад татко и нищо не се знае. Малиии , оттолкова отдавна не съм ходил по заведения че не мога да си спомня къде точно беше Уеста , пък нещо линка към bgmaps не излиза вече.
                Brava 1.6 ELX

Коментар

Входа на тенис кортовете-с/у хотел "Парк"/Колеж по Туризъмhttp://www.bgmaps.com/map.asp?sid=41...Map46_40.y=169
                  Ex. Grande Punto Driver

Коментар

@ruNNer: Ако искаш ще те чакам с/у Топливо дето беше спрял оня път и ще идем до Уеста, то е на 500м. Ама пиши в темата да знам къде да съм към 15

Коментар

Ще се радвам ако успея и аз да дойда ... само че ще трябва да черпя, пък не знам дали ще имам толкова пари в себе си :D

Коментар

spark написа:
                        @ruNNer: Ако искаш ще те чакам с/у Топливо дето беше спрял оня път и ще идем до Уеста, то е на 500м. Ама пиши в темата да знам къде да съм към 15
                        По добре не ме чакай , че даже и да мога да дойда ще е нещо в последния момент и на бегом . Сетих се кое е заведението , така че няма да имам проблеми с придвижването
                        Brava 1.6 ELX

Коментар

А гости от околията приемате ли?Всъщност знам, че приемате. Може да наминем с жената...едит: Със сигурност ще сме там! Ама този път се съберете повечко Бургазлии, за да не ви представя пак само Веско

Коментар

Опа заформи се нещо. Мен ме пишете на линия по принцип
                            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Може и аз да се пробвам да се появя, ама не е сиурно
                              Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                              http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Еми събрахме се .. добре беше
                                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                                X