Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за среща е Бургас следващия месец...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уффффффффф..............аз отпадам колеги (много ми е гадно).....,но мама ме покани на и няма как да не отида....някой ще каже: "Ти незнаеш ли кога майка ти има Рожден Ден....?" знам ама тя няма не да го прави на деня а ми точно на 16-ти и ми провали идването......а така ми се идваше ....та нали аз пуснах темата за тази среща ..., ще умра от яд!!! Съжалявам Многооооооооооооооооооо........освен после да чета как е минала срещата друго не ми остава!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

В крайна сметка каква остава уговорката - 16-ти на паркинга на автото, но в колко часа ?

Коментар

И какво сега, срещата пропада ли ? По-голяма излагация просто ...

Коментар

Ако ще става среща, да става, дайте час.
          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Ами ако ще се съберем 3 коли по-добре нищо да не правим.
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

И ся кво - ще се събирате ли или не? И къде е по дяволите това авто?!? Пуснете една карта, че да се ориентираме де...Пък ние с жената може и да наминем, хем да си натопим задниците в черното море... ако до утре не излезе нещо спешно....

Коментар

Ето това е паркинга зад автото:http://bgmaps.com/map.asp?sid=e6846b...9.y=66само че ако сме само аз и и - няма смисъл да се събираме въобще ... Предлагам последно - 3 часа на паркинга на автото - който ще идва да каже, за да се разберем въобще ще има ли среща или няма да има ... Ако не - да ходим в неделя на срещата на алфа форума - там поне са организирани ...

Коментар

Аз идвам утре в 3 на автото , напоследък нямам време да влизам във форума, и жалко че от 14 гласували общо за сега само 2-ма са сигурниКво стана бе хора Е аз утре в 15ч съм на автото,понеже никой не познавам да ме познаете вие ви казвам със синьо пунто elx съм руса съм, надявам се да не съм сама
                  ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Предлагам да отидем в неделя с алфите. Щото 4-5 човека сме тъжна гледка Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Пък другия месец можеби ще се съберем повечко
                    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Аз няма да идвам, макар че ми се иска. Утре съм на плаж и следобед ще слагам полуоската. В неделя пак плаж и следобед сглобяване на глава.. Все приятни работи
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Аз ако не ходя извън Бургас утре ще дойда.Към 11-12 ще потвърдя със сигурност.
                        COUPE 1.8 16V
                        Volvo XC90 T6

Коментар

NPD написа:
                          Аз ако не ходя извън Бургас утре ще дойда.Към 11-12 ще потвърдя със сигурност.
                          Сега е 12 - казвай п.п. Сестра ми взе фиатчето и може да закъснея с 15-20 минути, защото ще ходят извън града някъде... Ако майка ми не беше с колегите си в командировка можех да дойда с купето на единия от тях ама на ... Bad Chance ....

Коментар

Като гледам,нещо няма особено желаещи-и то сигурни,без усуквания и претенции... На мен нищо не ми пречи да мина по това време и място/15 ч.-Автото/,ако не дойде никой до 15-20 мин.,си тръгвам...
                            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Еми бяхме само аз и Vesko.t ... Какво да кажа - имаше поне 1-2ма сигурни и никой не дойде ...

Коментар

Съжелявам,че неможах да дойда.Сега се прибирам.Винаги когато съм имал възможност идвам.
                                COUPE 1.8 16V
                                Volvo XC90 T6

Коментар

Working...
                                X