Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за среща е Бургас следващия месец...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Pecho написа:
    деси_бургас написа:
    ...А пък аз нямам търпение за нея. Е както и да е стига да се реши аз съм винаги готова
    Ай, блазе ви бургазлии! И още се размотавате?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
    Pecho........ела и ти веееее и аз само аз ли ще съм софиянец там.....ела
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

По принцип и двете дати не ме устройват ( на 16 съм на работа до 20:00 ; на 23 сина ми има рожден ден става на 7 год.) , но ще гледам да се измъкна от работа. За 16
      BRAVA 1.4 12V газ

Коментар

neokill написа:
        Гости приемате ли :D :D :D
        Нека се уговорим, пък аз ще пусна тема в алфа форума ... Ако държиш на теб ще ти се обадя лично :D Хайде да се разберем на 16-ти къде и колко хора ще сме, за да може този път да направим и резервация както си му е и редът, може бургазлии да отидем по-рано да запазим места за паркиране (за да може да има много места едно до друго за колите) ... макар че не е проблем да ги паркираме кой-където свари и после да ги съберем на едно място на пътя за солниците за снимки и консултации ... предлагам всъщност първо на светло да си поразгледаме колите, да правим снимки и т. н. и после да отидем да седнем някъде ... Както направихме със софиянци като бях там...

Коментар

ами.....предлагам да е към 12.00/ч. или пък 13.00/ч. все пак аз ще идвам от София и ми трябват 3 часа за да съм при вас, това ознчава,че ще тръгна към 9.00/ч. - 9.30/ч. Ако я направите по-рано ще ме карате да ставам и за рано ....а това не ми се нрави много :P .....но в крайна сметка каквото реши колектива! м-дам!
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

алоооооо, организациятаааааа....Килърчо, ти ходил ли си в събота и неделя на паркинга на капаните??? особено на обяд!!! не забравяй че е юни месец и хората ходят на плаж!!! там събота и неделя ще намериш място по обяд януари месец в най-голямата фъртуна!!!и там колите ще опекат!!! аз съм лесен - пускам климата и си джиткам....дайте да измислим място със сянка за италианките.....аз още не съм измислил къде... който се сети за място - паркинг, дебела сянка и студена бира
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ами хайе на среща хайде заповядайтеееМоляяя заповядайте при нас е хубаво , а на капаните още по- хубавоХайде народе , че ще свършат местата за паркиране, не останахаП.П. Дано до тогава станем повече от 8 души :D
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

donnna написа:
                алоооооо, организациятаааааа....Килърчо, ти ходил ли си в събота и неделя на паркинга на капаните??? особено на обяд!!! не забравяй че е юни месец и хората ходят на плаж!!! там събота и неделя ще намериш място по обяд януари месец в най-голямата фъртуна!!!и там колите ще опекат!!! аз съм лесен - пускам климата и си джиткам....дайте да измислим място със сянка за италианките.....аз още не съм измислил къде... който се сети за място - паркинг, дебела сянка и студена бира
                Освен извън града , сещам се наоколо за такива местенца, ама то не са и много коли като гледамМоже на отманли или ропотамо, там сянката е хубава и място има и бира има и лодки има
                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Бургазлии..................? На Вас разчитам ....то май само аз ще съм от далече...? ама ме уведомете да не се лутам като като "кон и из гробища" ...хахахахахах

Коментар

donnna написа:
                    Да, знам как е ... с алфа форума като се събрахме имаше още 20-тина места ... а това беше надвечер... на обяд съм сигурен, че ще има много места ... а ако не - пътя за солниците е пре достатъчно голям, за да паркираме няколко хиляди фиата там а друг вариант е да отидем на уеста ако няма места ...

Коментар

Не бъди сигурен, че в средата на юни по обед ще има много места до плажа А аз засега не виджам изглед да оправя брадвата дотогава
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                        Не бъди сигурен, че в средата на юни по обед ще има много места до плажа А аз засега не виджам изглед да оправя брадвата дотогава
                        kaкво и има на бегачката ?

Коментар

Що така ни замряла темата, я се стегнете няма се излагаме.Аз често ходя по обяд на капаните и има места, а и ние сме си малко коли за сега,ако е така ще има място на паркингасъс сигурност
                          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

колеги аз съм много ЗА срещата. Ще е добре обаче ако има хора от софия да тръгнем заедно!??!
                            Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Еххххххххххх......море, море! Как искам пак да карам из улиците на Бургас, да се видя с толко мн хора, да ида на толко мн места.........ПИШЕТЕ МЕ И МЕНЕ
                              Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                              Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Mr.Hammer написа:
                                колеги аз съм много ЗА срещата. Ще е добре обаче ако има хора от софия да тръгнем заедно!??!
                                M.Hammer ....,и аз съм от София , няма проблем да тръгнем заедно за Бургас ....ама незнам дали ще ми смогнеш на темпото ....... :P шегувам се разбира се ! ако искащ може да се уговорим!

Коментар

Working...
                                X