Уффффффффф..............аз отпадам колеги (много ми е гадно).....,но мама ме покани на и няма как да не отида....някой ще каже: "Ти незнаеш ли кога майка ти има Рожден Ден....?" знам ама тя няма не да го прави на деня а ми точно на 16-ти и ми провали идването......а така ми се идваше ....та нали аз пуснах темата за тази среща ..., ще умра от яд!!! Съжалявам Многооооооооооооооооооо........освен после да чета как е минала срещата друго не ми остава!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли желаещи за среща е Бургас следващия месец...???
Collapse
X
-
Ето това е паркинга зад автото:http://bgmaps.com/map.asp?sid=e6846b...9.y=66само че ако сме само аз и и - няма смисъл да се събираме въобще ... Предлагам последно - 3 часа на паркинга на автото - който ще идва да каже, за да се разберем въобще ще има ли среща или няма да има ... Ако не - да ходим в неделя на срещата на алфа форума - там поне са организирани ...
Коментар
-
Аз идвам утре в 3 на автото , напоследък нямам време да влизам във форума, и жалко че от 14 гласували общо за сега само 2-ма са сигурниКво стана бе хора Е аз утре в 15ч съм на автото,понеже никой не познавам да ме познаете вие ви казвам със синьо пунто elx съм руса съм, надявам се да не съм самаОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
NPD написа:Аз ако не ходя извън Бургас утре ще дойда.Към 11-12 ще потвърдя със сигурност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар