Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за среща е Бургас следващия месец...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

седя и си мисля, седя и си мисля.... накрая май само седя....най-добре ще е май пак да се съберем на Уест-а.... щото погледнато реално на капаните паркинга ще е лудница... а как ще се разберем на кой капан ще се чакаме??? като ги гледам колко много са станали....да се надяваме, че в Уеста вече са оправили обслужването и пържените картофи.... за колегите от София и т.н. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=44...търсите кортовете до института по международен туризъм... наблизо е и психодиспансера....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

аз съм от ямбол и може да дойда до б-с само кажете сигурна дата!!!!

Коментар

ами...тя датата, вече май личи от анкетата ..... аз да попитам ще има ли .... пиение и ядение
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

:D ей тва ме опасяваше че ще се случи с анкетата, и то взе че стана
          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Аз съм за 16-ти , въпреки че моята въобще не е сигурна. Ако е слънчево пускам жената да разхожда синчето с количката , ама ако не става за разходка трябва да си мисля оправдание да избягам от къщи
            Brava 1.6 ELX

Коментар

даите да го направим в крайморие на паркинга на заведението там кокошките ли как се казваше(бургазлии да ме поправят) че е точно на плажа хем и да се накиснем!!!

Коментар

а и паркинга е голям може да се саберат бая коли а и е само на 7-8км от бургас. какво ще кажете???

Коментар

Предлагам на паркинга зад автото да се съберем - после ще решим взаимно - или към крайморие или на някое капанче ... мисля, че това е най-добрия вариант, понеже там 10000% ще има достатъчно места...

Коментар

става на паркинга на автото.... аз съм в бокса... работата отива на гарнитура на глава и шлайф
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                      става на паркинга на автото.... аз съм в бокса... работата отива на гарнитура на глава и шлайф
                      и ти ли ... това и аз го направих преди месец-два ... поне е само 1, макс. 2 дни работа ...

Коментар

Айде казвайте кога ще е че и аз искам да се запиша :P
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

И аз съм за автотото Да се съберем там наистина. Ама проблема е там че има хора , които са на работа и ще бързат/не съм аз/така че ако ходим извън града може да не успеят да дойдат, или пък като час да се съберем по - късничко да не е по обяд
                          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Kaто гледам ставаме и много хора и май ще е добре да си направим и резервация ...

Коментар

Искам да ви попитам , само аз ли ще съм жената или ще има и други
                              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Аз на 13.06. заминавам за Приморско, така че ще отскоча до Бургас на срещата на 16-ти. Само ми дайте мобилен тел. на някой, който със сигурност ще ходи на срещата, защото от утре няма да имам достъп до и-нет и няма как да разбера "часа и мястото на срещата"
                                M-Benz E 250 TD 150hp
                                M-Benz 200d 75 hp
                                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                                X