Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мини националната среща - 28.04 - 01.05 - РЕЗУЛТАТИ :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравос! Благородно ви завиждам! Гледам даже пеша сте ходили! :D
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

още снимки
      Прикачени файлове
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

За срещите

немога да се начуда на някой сигурно вече доста престарели не и видимо хора казвам че сме обикаляли из страната за да видими хубави места и хора да хапнеми пиинем и те /Ама и тук може да си пиеш / е ама аз не съм пияница и да си пия сам до откат нали трябва и много труги работи за една маса .несме похарчили чактолкова пари за пътуването де
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Браво! Хубава среща се е получила Жалко че аз си тръгнах от Търново на 29 и не успях да присъствам.Моята програма беше една разходка до Букурещ ...А относно Царевец - наистина е така - плаща се и тогава се пуска програмата защото фирмата е на самоиздръжка. Баща ми работи в лазерната централа под църквата на върха и по принцип мога да разбирам ще има ли някоя вечер шоу или не ...

Коментар

Не е въпроса в плащането, ясно е че някой трябва да плаща.Цялата работа се състои в следното - през деня жената на касата на Царевец, (тази в будката на входа) каза, че тази вечер ЩЕ има шоу.Въпросната мутра имал гости "от далече", които не били виждали спектакъла и решил да им го покаже. Когато обаче дошли да гледат, се оказа че няма къде да седнат, щото всички пейки бяха заети. Така че въпросния дебел задник (точно така изгхлеждаше) застана пред хората и каза почти дословно следното: "Вий ся кво сте се наредили тука, не наете ли че това шоу трябва да се плаща. Ако искате да гледате, давайте пари." След още известно време започна да се моли: "Айде бе, съберете по 5 лева, за да пуснат шоуто". "Поне тока за прожекторите платете" и т.н.Този "бизнесмен" явно доста го е закъсал с бизнеса, щом обещава едно пред гостите си, а после идва да проси пари. Вероятно и те са го разбрали колко струва.Друг е въпроса изобщо с организацията на светлинното шоу. Според мен би трябвало това да е безплатно за зрителите - все пак не е кино и само който е в салона да го гледа. Вижда се от всякъде. Не е редно едни да плащат, а други да стоят на 10 м от тях и да гледат безплатно. Като е толкова "скъпо" да се обяви ден и час, например веднъж седмично и да се пуска само тогава. (Сметнах че тока му струва около 30 лева на представление - по думи на организатора, прожекторите му били 1 млн вата, или 1000 kW. За работа 11 минути, колкото продължава шоуто ще изхабят около 180 kWh х 0.15 лв = 27 лв. - "много скъпо".)Изложихме се пред сериозната група румънци, които също чакаха да гледат. Както вероятно и те казват: "..ми... Българска работа..."

Коментар

Не е въпроса в тока ...Цялото съоръжение иска много сериозна поддръжка. Има много електроника пръсната по целия хълм която я пече слънце, вали дъжд и е като магнит за по църните ни "братя" - специалисти по рециклирането на метал ... Цял подвиг е това, че беше опазена след като дойде демокрацията - да не разправям откъде са връщани прожектори ...Навремето и лазерните генератори бяха 2 - червен и зелен. След като сдадоха багажа се намериха пари само за 1, да не говорим че миналата година спектакъла беше без лазер.А дали и кога ще има представление зависи наистина от това дали ще се палати. Често се случва на вечер да се пуска и по 2 пъти. Единствено по националните празници се пуска на разноски на общината.Не знам защо се е получило така тази вечер - има си специална VIP площадка върху покрива на една къща за тези които плащат. Другото място е терасата на един хотел. Може би е наистина е трябвало да съберете пари - гледката наистина си заслужава ...
              Прикачени файлове

Коментар

Ами и ние дето сме главните виновници за цялата разходка най-накрая се прибрахме, и успяхме да подкараме работата (които бяха на срещата вече знаят че ни обраха точно преди да тръгнем ) Та сега да благодарим на всички които се разходиха с нас и си изкарахме супер готино и приятно. А относно целия маршрут май само ние имахме възможност да го направим понеже на етапи идваха и си заминаваха приятели, но ние направихме пълната програма а именно: Плевен, Ловеч, Зоологическата градина (Ловеч), Вечеря на маса (Ловеч), Къкринското ханче, Деветашката пещера, Крушунските водопади, Вечеря на маса (Ловеч), Орешак, Троянски манастир, Еменски Каньон, Търново, Вечеря на маса (Търново), Царевец, Обиколка по магазини и кафенета, и обратно газ до Варна. Надявам се, че капитан Нино е доволен от разходката, и освен това имаме и готов маршрут за по нататък, който е супер готин и приятен, но засега е тайна (има нещо общо с Велинград, Добринище, Пирин.......и т.н. някой се сещат вече) Също така много се радваме че се зпознахме и с Деян "Имортал", и неговата половинка, и изобщо беше много весело и приятно приключение, дано скоро пак да се метнем на таралясниците, че те са затова, не за да лежим под тях, иначе се разваляли Пълната версия от снимки ще ги кача тази вечерhttp://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...&AlbumId=92690
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

За заинтересованите - всичко е тук:http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...&AlbumId=92752

Коментар

Браво колеги :D На Емен наистина е много красиво,аз съм на 30 км от там и ходя често!Заслужава си гледката и се надявам ад сте видели и водопада и от там до язовир Негованка!Незнам дали сте посетили и карстовите дупки в село Мусина на няколко километра от Негованка?Поне сте си изкарали страхотно
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Найстина се получи добра среща в Търново. Надявам се на следващата екскурзия да се включа и аз!

Коментар

Сега пак се сетих за "Звук и светлина" в Търново. Още ме е яд. Извинявам се за офтопика, но...Входният билет за Царевец е 4 лв. Нека го направят 5 лв, като 1 лв отива за светлинното шоу. На ден влизат поне 500 човека да разглеждат. (Всъщност сигурно много повече - поне през почивните дни). И вечер в уречен час да върви спектакъла - безплатно за всички. Толкова е просто. Явно и в Търново управниците са като навсякъде в БГ, не се сещат за очевидни неща...

Коментар

Immortal написа:
                          Сега пак се сетих за "Звук и светлина" в Търново. Още ме е яд. Извинявам се за офтопика, но...Входният билет за Царевец е 4 лв. Нека го направят 5 лв, като 1 лв отива за светлинното шоу. На ден влизат поне 500 човека да разглеждат. (Всъщност сигурно много повече - поне през почивните дни). И вечер в уречен час да върви спектакъла - безплатно за всички. Толкова е просто. Явно и в Търново управниците са като навсякъде в БГ, не се сещат за очевидни неща...
                          Летния сезон редовно го пускат заради многото туристи. Особено по празници и в почивни дни винаги има кой да плати, за да гледа "Звук и свтлина" и покрай него всички останали безплатно. Аз го наблюдавах преди три дни в неделя по този начин.
                          преди - TIPO
                          сега - VOLVO XC60

Коментар

phoenix написа:
                            Надявам се, че капитан Нино е доволен от разходката, и освен това имаме и готов маршрут за по нататък, който е супер готин и приятен, но засега е тайна (има нещо общо с Велинград, Добринище, Пирин.......и т.н. някой се сещат вече)
                            Супер доволни сме и това нещо трябва да го направим практика... примерно на 3 месеца!Има още много какво да се види.Благодаря на Емо и Мария, че дадоха тази чудесна идея!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Всички снимки са тук: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...2690качих ги на висока резолюция така че кой каквото иска да тегли и да си взема, може и по скайп или Кю, без значение.
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                              X