Както знаете се проведе мини национална среща на клуб ФИАТ.ОРГ България. Срещата започна в Ловеч и завърши във Велико Търново.Участие в нея взеха (заедно с половинките си):Nino (София)vesko.t (Бургас)phoenix (Варна) - Главен организатор и подстрекател kluchar (София)aveo (Варна)stivst (Ловеч)Коцев (Ловеч)mindzu (В.Търново)Immortal (Ямбол)Punto SX (Велико Търново)stenli (Велико Търново)и още няколко човека от Търново и Варна, на които не разбрах никовете. Моля да не се сърдят и да се допишат Сърдечно благодарим на домакините от Ловеч и Търново.Посетихме няколко места, на които всеки Българин би трябвало да отиде поне веднъж, а именно:Ловеч - Вароша, Средновековната крепост, Паметникът на В.Левски, Покритият мост на Колю Фичето, някои посетиха и зоологическата градина (аз не успях). Освен това бяха посетени и редица Ловешки механи - Галерията, Вароша и "При войводите".Къкринското ханче - мястото, където е заловен Васил Левски;Деветашката пещераВодопадите край с.КрушунаТроянски манастирс.Орешак - панаирът на народните занаятиЕменският каньон (край с.Емен, В.Търновско)Велико Търново - Царевец, Арбанаси, за малко да гледаме и светлинното шоу "Звук и светлина", но заради един български "бизнесмен" гледахме само "Мрак и тишина" Преображенски манастир (поне аз ходих там)Снимки от срещите и пътуванията (с намален разамер и качество) ще пусна тук след мъничко, а оригиналите ще кача някъде и ще пусна линк към тях по-късно.За тези които не успяха да дойдат - може само да съжалявате !!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мини националната среща - 28.04 - 01.05 - РЕЗУЛТАТИ :)
Collapse
X
-
Явор Митев
......а добре дошли по домовете си.... .....страхотна среща се получи, събрахме се, хапнахме, пиинахме.....за съжаление не мога да покажа и аз снимки, понеже в бързината забравихме на пейката при сопотският лифт фотоапарата, та се наложи днес да се връщаме до Сопот, за да си го вземем. Но след малко започвам да правя тема в Автотуризъм за местата, които посетихме със снимков материал, разбира се..... .....удоволствието ни беше помръчено от тъпа мутра, която провали спектакъла от светлини и музика при Царевец в Търново.....някой беше чул, че ще има представление и ние цъфнахме в 8.30 на мястото, за да гледаме.....имаше доста хора, включително сериозна група чужденци....представлението започна, но трая буквално секунди, след което спря, включиха наново уличното осветление, последвано от кратка суматоха, при което се появи въпросната тъпа мутра и започна да се жалва, че той поръчал представлението, обещал да го плати / 450 лв./, но като видял колко много хора се бяха събрали, обяви че не можело така и че няма да плати...... ...появи се някакъв от организаторите, който буквално започна да се моли на всички да дадат някой лев, защото хората му висяли от един час горе.....супер грозна гледка, на която не можахме да издържим и се изнесохме....така и не разбрахме имало ли е шоу или не...........да е*ба аз тея скапани мутри, дано се избият едни други по бързо...........уникално красив град е Търново, останахме очаровани с жена ми....за срамотите, дето съм отраснал в Габрово, никога не бях разглеждал Търново.....много хубава сладкарница на три етажа в началото на "Уличата на занаятите"...., прекрасен и чист град, приветлив, слънчев, с много хора.....усмихнати............абе супер.......Поздравления на Емо за идеята, на Мина и останалите търновци за организирането на срещата, както и на всички присъстващи.......съжалявам само, че не успяхме да се засечем с Nino, но ще наваксаме.... Поздрави на всички и от утре....айде пак в лудницата......
Коментар
-
Колега Aveo, много добре говориш за Търново,чак ми се прииска да съм там.Иначе за Стратилат си прав, много добро заведение Много кофти че не можахме да дойдем.А щях да забрава май те видяхме да се изказваш по BTVТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар