Пускам темата тук за да видим има ли желаещи и колко и след като се раберем ще пуснем официална в съответния раздел, надявам се модераторите да нямат нищо против.От сега знам двама сигурни. Единият съм аз, а другият - човека с най-готиното браво (за момента )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да организираме среща за хората около Студентски
Collapse
X
-
Re: Хайде да организираме среща за хората около Студентски
Anaboliy написа:Пускам темата тук за да видим има ли желаещи и колко и след като се раберем ще пуснем официална в съответния раздел, надявам се модераторите да нямат нищо против.От сега знам двама сигурни. Единият съм аз, а другият - човека с най-готиното браво (за момента )ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:аз съм ЗА, почти всеки ден съм в Студентски.... само да се разберем кога, че сега имам нек"ви контролни и прочее...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:BEX---GT---TDi написа:аз съм ЗА, почти всеки ден съм в Студентски.... само да се разберем кога, че сега имам нек"ви контролни и прочее...Anaboliy написа:Дотук трима:1 Anaboliy2 Mescalin3 BEX---GT---TDiдруги желаещи?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар