От барбекю 2 и среща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ В СОФИЯ
Collapse
X
-
Колеги, днес на срещата обмисляхме вариант за неделя, 7ми октомври, да се качим на Момина скала и да направим едно хубаво барбекю. Пускам мухата още днес, за да имаме достатъчно време да го обсъдим и решим.За сега, като гледам прогнозата за следващата седмица, май времето ще е на наша страна - 21 градуса, леко облачно...но като цяло хубаво време. Хайде давайте да го решаваме и да припалваме фиатките към Витоша за поFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Ха сега де! :D На Фест ли ще се ходи, на барбекю ли...аз по принцип бях решил да ходя на вила, а за барбекю винаги съм първа пушка! Май накрая при мен ще се реши в петък, на феста ако няма резервация и меню - импровизация, ако ходя на вилата - всичко е уредено, ако се прави барбекю - от мен скарата :DПП. Кофти е това със снимките, да ги качваме ли на ново или смисъл - никакъв?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Ха сега де! :D На Фест ли ще се ходи, на барбекю ли...аз по принцип бях решил да ходя на вила, а за барбекю винаги съм първа пушка! Май накрая при мен ще се реши в петък, на феста ако няма резервация и меню - импровизация, ако ходя на вилата - всичко е уредено, ако се прави барбекю - от мен скарата :DПП. Кофти е това със снимките, да ги качваме ли на ново или смисъл - никакъв?lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар