Има ли хора от района на Сливен / Ямбол във форума? Ако има - дайте да се съберем някъде, да обменим опит, и да ударим по едно кафенце (може и по бира, но не повече - нали ще сме с колите). От мен бройте поне 4 човека с Фиат и Ланча.Ако имате приятели с италиански коли - кажете и на тях (все пак не всеки има достъп до интернет)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли навити за среща СЛИВЕН / ЯМБОЛ ?
Collapse
X
-
Ха сега здравейте и от мене! За среща Сливен/Ямбол съм повече от навит, макар че честно казано засега в Ямбол май от баш-феновете съм само аз... Не ми се говори колко сили и нерви хвърлих да се опитам да привлеча хората, ама тц ... интерес 0. Така че казвайте кога ще се събирате и къде и ще гледам да се вясвам. Засега готвим една обща среща към 30.01 и ако не ни мине котка път - дано да стане. Поста е във темата за регионалните срещи.
Коментар
-
Еми дерзай де ... като сте толкоз много фенове защо досега не ви видяхме по срещите - имаше съобщения за всички срещи досега.Но не смятам че трябва да се мерим кой е по-голям фен, а да си помагаме. Затова ще съм благодарен, ако наистина вземеш нещата присърце и поканиш и хора, които не влизат тук. До скоро !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар