Предишната сряда имаше посещаемост дори и от този клуб. Чувствайте се поканени официално, на реално вашите си срещи от преди 2-ве години, когато се събирахме всички заедно, преди да ви изместят на друго място.п.с. Не по темата, но се радвам, че най-накрая се опомнихте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
28.03.2007 - София, Еко Елда, бул. България, след 19
Collapse
X
-
Е той беше първия, но гледам в тази база също ме няма, а гледам и 2-рия го няма, чак на 3-ти започвате тук. Елате да се запознаем на всички го казвам, аз ще се опитам да мина на най-близката ви среща също, стига нямой да ме уведоми къде, кога и т.н. се првеждат сега официалните ви срещи.Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95
Коментар
-
mariobg написа:Е той беше първия, но гледам в тази база също ме няма, а гледам и 2-рия го няма, чак на 3-ти започвате тук. Елате да се запознаем на всички го казвам, аз ще се опитам да мина на най-близката ви среща също, стига нямой да ме уведоми къде, кога и т.н. се првеждат сега официалните ви срещи.
Коментар
-
Пичове дайте да ходим в срядата фиат клуба на срещите на ланча,все пак по цялото ми типо пише fiat lancia,ние сме едно цялоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
За съжаление за мен като време и място е неудобно. Но иначе с удоволствие бих дошъл!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Еее най - на края някой да каже истината направо. Винаги съм се чудил защо не се провеждат срещите едновременно. По полувината части на колата пише Фиат - Ланча, по другата - Фиат - Алфа. Евала Мариане, че покани Фиат! Искрено се надявам, това да стане обичайна практика. Съжелявам, че пропуснах срещата, другият път ще се реванширам, пък и е крайно време да покажа красавицата.Вече нямам италянска машина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар