Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

28.03.2007 - София, Еко Елда, бул. България, след 19

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

28.03.2007 - София, Еко Елда, бул. България, след 19

Предишната сряда имаше посещаемост дори и от този клуб. Чувствайте се поканени официално, на реално вашите си срещи от преди 2-ве години, когато се събирахме всички заедно, преди да ви изместят на друго място.п.с. Не по темата, но се радвам, че най-накрая се опомнихте.
    Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
    Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

добре дошъл в форума

Коментар

Здравей колега. С теб не се познаваме, но ако имам възможност и ако Киро-Алфата ми оправи колата до тогава ще мина :D

Коментар

Браво Мариане много се накефих като видях - най-новият потребител - Mariobg

Коментар

Е той беше първия, но гледам в тази база също ме няма, а гледам и 2-рия го няма, чак на 3-ти започвате тук. Елате да се запознаем на всички го казвам, аз ще се опитам да мина на най-близката ви среща също, стига нямой да ме уведоми къде, кога и т.н. се првеждат сега официалните ви срещи.
          Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
          Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

mariobg написа:
            Е той беше първия, но гледам в тази база също ме няма, а гледам и 2-рия го няма, чак на 3-ти започвате тук. Елате да се запознаем на всички го казвам, аз ще се опитам да мина на най-близката ви среща също, стига нямой да ме уведоми къде, кога и т.н. се првеждат сега официалните ви срещи.
            Срещите се провеждат тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14835

Коментар

Пичове дайте да ходим в срядата фиат клуба на срещите на ланча,все пак по цялото ми типо пише fiat lancia,ние сме едно цяло
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Да го ева и таа седмица по време на срещите съм на работа като и миналата. Е почва да ми писва тааа мойта работа.
                Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                Совалката средно на LPG
                Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Хе аз съм ходил на срещите с Ланча, беше си суперско.Бих искал и аз да дойда, имаше интересни моменти.
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Само да вметна че във Варна откакто има срещи са се провеждали винаги трите клуба заедно!И винаги сме се чудили защо не го правите това софиянци,предимствата какви са мисля няма нужда да изброявам.

Коментар

За съжаление за мен като време и място е неудобно. Но иначе с удоволствие бих дошъл!
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Евалата "Beer" - и аз това искам, ама пита ли ме някой Все пак "FORZA ITALIA" - FOREVER

Коментар

Еее най - на края някой да каже истината направо. Винаги съм се чудил защо не се провеждат срещите едновременно. По полувината части на колата пише Фиат - Ланча, по другата - Фиат - Алфа. Евала Мариане, че покани Фиат! Искрено се надявам, това да стане обичайна практика. Съжелявам, че пропуснах срещата, другият път ще се реванширам, пък и е крайно време да покажа красавицата.
                          Вече нямам италянска машина

Коментар

Working...
                          X