Здравейте, понеже днес ще идвам във Варна и чак утре заминавам - ако се уговорите нещо за среща или нещо от този род - моля звъннете ми да се запозная и с вас ... Първо имам малко работа (ще говоря с един инструктор за кат. В1) и после ще съм свободен ... не че е проблем да пообиколя и да науча горе-долу Варна, но това няма да ми отнеме ден и половина ... Телефона ми е 0885 11 27 26 - Крум. Благодаря ... п.с. Ще съм с баща си със синьо чинкуеченто 0.9 с лети джанти и т н ... или при повече късмет освен тях с учебно чинкуеченто :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варна ?
Collapse
X
-
за съжаление и двата дена сме доста заети, но все пак сме се заканили да се запознаем с вас, ама в Бургас, че да разтъпчем темпрата, а и малко да си починем на една екскурзийка. Успех с изпита, ако съм разбрал правилно. :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:за съжаление и двата дена сме доста заети, но все пак сме се заканили да се запознаем с вас, ама в Бургас, че да разтъпчем темпрата, а и малко да си починем на една екскурзийка. Успех с изпита, ако съм разбрал правилно. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар