Е малко ама качествени.Станаха много хубави гонки.Само неразбрах каде се изниза толкова бързо.Аз и едно момче ходихме и пред резиденцията и имаше добри пускания.
Ходих до военна рампа,там имаше много повече гонки от бояната :D
Верно ли бе Абе и на мен ми хрумна да ходя към Рампата, ама ме домързя Що не ми звънна бре?
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Е малко ама качествени.Станаха много хубави гонки.Само неразбрах каде се изниза толкова бързо.Аз и едно момче ходихме и пред резиденцията и имаше добри пускания.
Верно ли бе Абе и на мен ми хрумна да ходя към Рампата, ама ме домързя Що не ми звънна бре?
Баце дойдоха куките половин час след като отидох всички се вкараха в някъв филм и почнаха да бягат като в бързи и яростни,куките и те се вкараха в някъв филм и почнаха да залягат абе весело беше,ама хванаха някъв пич с астра и са му наддали шамарите
Баце дойдоха куките половин час след като отидох всички се вкараха в някъв филм и почнаха да бягат като в бързи и яростни,куките и те се вкараха в някъв филм и почнаха да залягат абе весело беше,ама хванаха някъв пич с астра и са му наддали шамарите
ми да... горе на широкото нали така кадето се въртят и се пускат ония или ня ОМВ-тои нека сме повече хора да не сме само 2-ма... тези които ще дойдат да кажат....Благодаря!!!
Смятам да мина довечера около 22.00-22.30 ч. към OMV - ще спра до колонките с газта.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар