Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещи на ОМВ - Бояна - петък, събота, неделя, след 21:00

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Abarth. написа:
    nikolai_slavista написа:
    Е малко ама качествени.Станаха много хубави гонки.Само неразбрах каде се изниза толкова бързо.Аз и едно момче ходихме и пред резиденцията и имаше добри пускания.
    Ходих до военна рампа,там имаше много повече гонки от бояната :D
    Верно ли бе Абе и на мен ми хрумна да ходя към Рампата, ама ме домързя Що не ми звънна бре?
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      Abarth. написа:
      nikolai_slavista написа:
      Е малко ама качествени.Станаха много хубави гонки.Само неразбрах каде се изниза толкова бързо.Аз и едно момче ходихме и пред резиденцията и имаше добри пускания.
      Верно ли бе Абе и на мен ми хрумна да ходя към Рампата, ама ме домързя Що не ми звънна бре?
      Баце дойдоха куките половин час след като отидох всички се вкараха в някъв филм и почнаха да бягат като в бързи и яростни,куките и те се вкараха в някъв филм и почнаха да залягат абе весело беше,ама хванаха някъв пич с астра и са му наддали шамарите
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Лошо :D Довечера ще има ли нещо на Рампата?
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
          Лошо :D Довечера ще има ли нещо на Рампата?
          Незнам аз мислим към бояна да ходя
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
            blagun написа:
            Abarth. написа:
            nikolai_slavista написа:
            Баце дойдоха куките половин час след като отидох всички се вкараха в някъв филм и почнаха да бягат като в бързи и яростни,куките и те се вкараха в някъв филм и почнаха да залягат абе весело беше,ама хванаха някъв пич с астра и са му наддали шамарите
            кофти , тръгнал съм си точно преди фъна
            Fiat Stilo JTD ....sold
            Volvo C 70 ....

Коментар

евала колега супер идея аз съм навит за бояна без това всяка събота и неделя съм там.Когато кажете тогава )
              -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
              -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
                евала колега супер идея аз съм навит за бояна без това всяка събота и неделя съм там.Когато кажете тогава )
                Ти ли си с червеното ХГТ,което би седичито на pugsy

Коментар

Abarth. написа:
                  Bravo 1.6 16v написа:
                  Ти ли си с червеното ХГТ,което би седичито на pugsy
                  не мисля,че е той,защото онова браво май е от горубляне

Коментар

не съм аз моето е тъмно синио ще го видите сток е 147к.с. но си върви екстра
                    -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                    -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

ми айде да направим едно събиране тогава за да се видим ... примерно неделя???

Коментар

Хайде- за неделя и по обичайното време нали?
                        HGT 2.0 20V

Коментар

ми да... горе на широкото нали така кадето се въртят и се пускат ония или ня ОМВ-тои нека сме повече хора да не сме само 2-ма... тези които ще дойдат да кажат....Благодаря!!!

Коментар

Ще има ли някой довечера горе? Чудя се дали да не се разкарам...

Коментар

Смятам да мина довечера около 22.00-22.30 ч. към OMV - ще спра до колонките с газта.
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

То наистина довечера е финала на световното...дали ще има интусиасти които ще дойдат такаче наистина както каза колегата да не се разкарваме....?

Коментар

Working...
                                X