Ми ти миналия път не беше ли писал пак че ще идваш пък непомня да се появи.Кво стана та недоиде.А пък и колкото повече толко по добре.Само не се сърдете на нас за обслужването в кафето.Момичетата се стараят ама като гледам невинаги се справят.
Ми ти миналия път не беше ли писал пак че ще идваш пък непомня да се появи.Кво стана та не дойде.А пък и колкото повече толко по добре.Само не се сърдете на нас за обслужването в кафето.Момичетата се стараят ама като гледам невинаги се справят.
така беше! но се събудих "не на време" сега съм там
Ми ти миналия път небеше ли писал пак че ще идваш пък непомня да се появи.Кво стана та недоиде.А пък и колкоо поваче толко по добре.Само не се сърдете на нас за обслужването в кафето.Момичетата се стараят ама като гледам невинаги се справят.
така беше! но се събудих "не на време" сега съм там
Абе а що минахте за толкова малко само се запознахме и си тругнахте.
щото теа моите прятели имали неква среща в др кафе дет е зад ритуалниа дом и за това. ма поне се радвам, че се запознахме
Е то няма смисъл аз да качвам - от една страна пак същото, от друга - твоите са по-хубави (особено тия, на които на преден план се вижда една много хубава Брава, цвят Сахара ).
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Ето това се казва среща, ама мен що ме няма на снимките П.С. Май си прося неизвинено
Я трай там бе малкия! Ако зачестиш срещите в неделя тъща ти ще те гледа така: Аз поне съм на такива години когато мога да искам от детето да ми подаде вторият пълнител!!!!Ако искаш мога да ти кажа някой-друг виц за тях /ТЪЩИТЕ/!
Коментар