Здравейте на всички. Не съм от най-активните във форума, но често чета. До сега честно да си кажа не съм бил на нито една среща обаче. Замислил съм да продавам бравата и ми минават и мисли да сменям марката. Искам тази седмица да дойда на срещата и да видим как ще ме убедите да остана с фиат :D. Ако дойде някой с някое браво JTD ще ми е много полезно, защото това ми е един от вариантите за нова кола. Та нека всеки, който ще ходи да каже, надявам се да се съберат хора и да пообсъдя с някой изискванията ми за нова кола, че много се колебая.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в неделя - 04.02.07 до "Peoples"
Collapse
X
-
Blue написа:Аз тази седмица ще пропусна, защото съм на кучешка изложба. Ако някой иска да се позабавлява и да се разтовари - да заповяда след 13.00 на стадион "Академик", зад х-л Плиска. Там ще има JTD и жълт лабрадор, както и моята скромна личност. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Blue написа:Аз тази седмица ще пропусна, защото съм на кучешка изложба. Ако някой иска да се позабавлява и да се разтовари - да заповяда след 13.00 на стадион "Академик", зад х-л Плиска. Там ще има JTD и жълт лабрадор, както и моята скромна личност. :D
Коментар
-
sasco
Коментар
-
Там съм, немога да пропусна събитиетоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама