клипчеЕстествено за последната снимка винаги се сещам накрая, като си заминат повечето... то даже не се и сещам, подсещат ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВАРНА Снимки от срещата 25.02.2007
Collapse
X
-
Вижте какво, на срещите не боли и наистина е готино, напоследък сме само няколко Фиата, сега и на брат ми Дедрата останалото Алфи. Както върви скоро май ще сменим темпрата с Алфа. Много красиви коли ей.следващата срещата елате повечко хора. Ние като едни туристи, най много да се метнем и до някоя среша в Бургас, че то колата ако не я караш се сърди , а и там срещите като гледаме са все 3-4 коли, малко помощ от северното черноморие, а и да видим на Веско машинатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
И аз се каних да идвам, но понеже вчера се връщах от Търново и се позабавих малко.Другият път ще се постарая да се отчета :D Може да доведа и жената.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
еми айде де, то винаги май само аз съм с жена, а останалите с коли......ама хубаво е и жени да има. иначе става малко като среща на курса ми от Механото (ДВГ)....28 коча всеки за болчета и карбуратори говори ужасСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
beer написа:До две бири може! На който не му понася или се притеснява, цъка кафенце или сокче!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:beer написа:До две бири може! На който не му понася или се притеснява, цъка кафенце или сокче!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар