За съжаление тази неделя няма да има срещи В момента мислим други варианти за срещи. Като ги измислим ще пиша, а и който има някакви предложения са добре дошли
Да бе, какво стана с тези срещи, като гледам доста хора има от Пловдив във форума, стегнете се малко, вижте хората от София как си се срещат редовно! Хайде малко организация!!! :D
Ами супер вече сме трима с желание остават още няколко и ще решим къде да правим срещите и кога за да са редовни и удобни на всички, поздравления на BlueStorm
Когато ходих само аз вие къде бляхте? Сам аз с мойта фиатка да ви отсрамвам. Пък и направихме една голяма среща и от тогава нищо.
Аз не знаех че има такива срещи иначе щях да съм там първи вече работата е ясна само трябва да направим една предварителна среща на бира и да уточним нещата за бъдещи редовни срещи.Ние с trent се виждаме всеки вторник на КЛАСИКА с/у бирената фабрика така че ако искате да се видим пишете, може и другаде нямам нищо против.В Пловдив разтоянията не са на по една туба бензин като в София така че предлагаите.Само се сещам че в петък ще пътувам към морето на почивка и ще отсъствам 16 дни но от там ще следя нещата защото ще имам достъп до нета.
Коментар