Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за бургаската среща....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е че то си е в средата бе http://images13.snimka.bg/002160840-....jpgиначе много хубава срещичка стана...за съжаление се наложи да си тръгнем по-рано, но следващия път ще остана до края...

Коментар

добре че изкъпах синята птица... иначе трябваше да я паркирам на друго място
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

понеже търсим място за нови срещи, тъй де ново място за срещи - какво ще кажете за слънчев бряг ? така може да поканим колегите от варна, което е основната ми идея...

Коментар

на мен ми е най-лесно, щото нали работя в Несебър
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiler_4o написа:
            понеже търсим място за нови срещи, тъй де ново място за срещи - какво ще кажете за слънчев бряг ? така може да поканим колегите от варна, което е основната ми идея...
            На твоя принцип що да не го направим в Обзор. Така ще е по средата на пътя. А сега сериозно. Знаеш ли колко ще им пука на колегите от Варна дали ще минат 130 или 100 км ? Според мен никак. Но все пак някои от колегите може да те подкрепят, аз съм "леко" скептичен
            VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

kc_3011 написа:
              kiler_4o написа:
              На твоя принцип що да не го направим в Обзор. Така ще е по средата на пътя. А сега сериозно. Знаеш ли колко ще им пука на колегите от Варна дали ще минат 130 или 100 км ? Според мен никак. Но все пак някои от колегите може да те подкрепят, аз съм "леко" скептичен
              добре, де, не се замислих, че варна е толкова далеч... но може да се срещнем точно на върха на планината, която разделя двата града Или на границата бургаски-варненски асфалт... тъкмо има много място А към варна трудно ще се навия с чч, понеже веднъж заради два камиона температурата стигна 125 градуса от 130 означени с червена линия...

Коментар

Здравейте колеги,Кога ще е следващата бургаска среща

Коментар

imperatorbg написа:
                  Здравейте колеги,Кога ще е следващата бургаска среща
                  ами още нищо не сме говорили ... надявам се няма да е тази седмица, а другата, понеже ще съм зает... а и колкото по-късно, толкова по-голям е шанса да съм с купе за срещата

Коментар

Така както гледам на снимките липсва нещо, по точно много неща.......едното е нашата Червена ракета позната още като "Баба Темпра", все се каним, ама да видим дали ще успеем да се метнем от Варна до Бургас за някоя следваща среща.Много сме се навили и смятаме да се разходим до южното черноморие, хем да се видим и с някой приятели....Но да знаете че ви наблюдаваме и скоро ще отскочим на някоя сбирка, а вие по-сериозно, нали видяхте каква среща имаше тука във Варна, трябваше да съберем 4-5 маси за да се съберем
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Друга среща ще има ли Бургас.Аз съм отскоро собственик на Фиат Мареа комби

Коментар

Working...
                      X