Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за някаква по-мащабна среща на Италианките

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Предлагам да е нещо посредата на БГ за да няма сърдити.Варналията ми говори за някакви 100-200км,ама той си знае.Аз ако са емна от БУргас до София имам 450км и 450 връщане 900км абе 1000 да ги сложим.Защо трябва колата ми да минава тия излишни 1000 км,не баркат парите нямам много ама имам достатъчно.Затова най-добре да е някъде посредата на БГ,дет се казва на неутрална територия Апък някои хора нямат и финансова възможност за такова пътуване защото то не е само гориво ми и хапване пийване и като са събере не е за джоба на всеки

    Коментар


      #47
      ОК аз съм там, където кажете? :D
      Не мрънкай че карам бавно,така или иначе съм пред теб!

      Коментар


        #48
        P.s. Гледам Val Mcrae също е дал подкрепа, Tornado нещо спи ама и той ще се сети.[/quote]Не спя и аз съм за В.Търново,но и на друго място ако е пак става.И все пак колегите които подкрепят тезата за средата на България са прави макар и от София и Пловдив да са най много посетители във форума.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

        Коментар


          #49
          Tornado написа:
          P.s. Гледам Val Mcrae също е дал подкрепа, Tornado нещо спи ама и той ще се сети.
          Не спя и аз съм за В.Търново,но и на друго място ако е пак става.И все пак колегите които подкрепят тезата за средата на България са прави макар и от София и Пловдив да са най много посетители във форума.[/quote]Не съм казал "спи" с лоши чувства - макар че май е прозвучало кофти. Сори за което. А инъче да нормално да са най-много от София и Пловдив просто това са най-големите градове в БГ.
          Punto SX 1.1 55

          Коментар


            #50
            Punto SX написа:
            Mindzu написа:
            Добре де елате найстина към Търновския край. Ето например в самия град на местността Ксилифор има и хотелче, голям паркинг, гприродата е супер. Има малко езеро (мисля и риба има в него) с тераса. Страхотно! Утре ще ви покажа и снимки.
            Хайде и аз да подкрепя колежката. Почвам ви направо с доводите защо във ВТ. Тъй като града е в предбалкана чудесна комбинация както от усещането че си в планината така и усещане че си в обширна равнина. За местността която предлага Mindzu наистина е неописуема красота. Има място за много Фиатки - убеден съм. Цените също са доста добри доколкото съм запознат. Арбанаси отстои само на около 2 км от там. Тоес спокойно можем да посетим някой от панорамните кафета и ресторантчета с панорамен изглед към цяло Търново. Разбира се и възможността всички да се насладят на архитектурата на селището.Сега да продължа в малко шеговит тон - надявам се упоменатите колеги нямат нищо против че ги намесвам 1. Колегата Vesko.t ще има повод да види бившата си любима(ако чете жена му става въпрос за старото пунто което вече наш съгражданин)2. Колегата Nino който толкова обича намиращото се на около 20-на км с. Джулюница ще има възможност да го посети лично и да се убеди в славата му както е чувал от негов преподавател. (не всички знаят за случая ама той си знае и неговия герой Шминки и той.) 3.Имаме също и много колеги родом от ВТ или с роднини тук - ето го повода да се видят кой с тъщата, кой с братовчеда и т.н.4. И ако случайно, аз не вярвам ама случайно, ако някой нещо му се разболее фиатката то тя ще бъде прегледана и професионално излекувана от друг наш колега Stenli.Така че няма се дърпате ей. А и все пак Mindzu е дама, така че помислете си на отказва ли се такава покана.P.s. Гледам Val Mcrae също е дал подкрепа, Tornado нещо спи ама и той ще се сети.
            Е колега , единственото което мога да кажа е евала и аз съм родом от там и имам рода .Евала за яката реклама твърдо съм за В.Търново
            Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
            Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

            Коментар


              #51
              По-горе казах, че за мен няма значение къде ще се съберем, и е така, но все пак да си кажа и какво мисля:1. Ако срещата ще е близо до София - със сигурност много малко хора ще дойдат от страната, мога да ви ги изброя поименно и срещата ще се превърне в обикновено софийско събиране.2. Всички сме идвали в София, но не всички софиянци са ходили из страната. Предполагам, че ще им бъде интересно да видят нови за тях красиви места. Аз например, въпреки че многократно съм бил в Търново, никога не съм ходил на Царевец и не съм наблюдавал светлинното шоу. 3. Съдейки от предните две национални срещи, точно от градовете, до които се организират срещите идват най-малко хора - и на Копринка (колко бяха от Казанлък и Стара Загора?!?), и на Узана (колко бяха от Габрово?!?). Страх ги е като домакини да не ги накараме да почерпят ли?!? Ако се реши да е в Търново срещата, да не стане пак така? Въпреки че болярите обикновено са активни по такива мероприятия.Не ме разбирайте, че се застъпвам за Търново, все ми е едно, и в центъра на София да е събирането, ако не съм зает пак ще дойда.

              Коментар


                #52
                Вижте какво ние отиваме тази вечер в Търново, да проверим как стоят нещата.....е верно малко ще обикаляме из горите, но ако има възможност ще се видим с някой приятели от форума, на маса.Ще стоим и събота и ще се приберем във Варна чак неделя вечерта.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

                Коментар


                  #53
                  Айде бе хора, дайте да решим нещо, примерно 28,29,30 април+1 май са все почивни дни
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

                  Коментар


                    #54
                    Днес специално забегнах от работа в хубавото време, за да направя няколко снимки. Ето какво представлява местноста Ксилифор. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109952 Не са много на фокус снимките, но бързах. относно цените 20лв е на легло, но утре ще говоря с хората за намаление при голяма група и ще кажа какво е станало. Иначе до 2 седмици навсякъде ще е цъфнало и ще е много красиво. Тихо е и е спокойно!

                    Коментар


                      #55
                      никой нищо......дано поне се организира национална среща.....тази година
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

                      Коментар


                        #56
                        ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИ НАИСТИНА НЕЩО ГОЛЯМО!!!

                        Коментар

                        Working...
                        X