Предлагам да е нещо посредата на БГ за да няма сърдити.Варналията ми говори за някакви 100-200км,ама той си знае.Аз ако са емна от БУргас до София имам 450км и 450 връщане 900км абе 1000 да ги сложим.Защо трябва колата ми да минава тия излишни 1000 км,не баркат парите нямам много ама имам достатъчно.Затова най-добре да е някъде посредата на БГ,дет се казва на неутрална територия Апък някои хора нямат и финансова възможност за такова пътуване защото то не е само гориво ми и хапване пийване и като са събере не е за джоба на всеки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще кажете за някаква по-мащабна среща на Италианките
Collapse
X
-
gdd55
-
P.s. Гледам Val Mcrae също е дал подкрепа, Tornado нещо спи ама и той ще се сети.[/quote]Не спя и аз съм за В.Търново,но и на друго място ако е пак става.И все пак колегите които подкрепят тезата за средата на България са прави макар и от София и Пловдив да са най много посетители във форума.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:P.s. Гледам Val Mcrae също е дал подкрепа, Tornado нещо спи ама и той ще се сети.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Mindzu написа:Добре де елате найстина към Търновския край. Ето например в самия град на местността Ксилифор има и хотелче, голям паркинг, гприродата е супер. Има малко езеро (мисля и риба има в него) с тераса. Страхотно! Утре ще ви покажа и снимки.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
По-горе казах, че за мен няма значение къде ще се съберем, и е така, но все пак да си кажа и какво мисля:1. Ако срещата ще е близо до София - със сигурност много малко хора ще дойдат от страната, мога да ви ги изброя поименно и срещата ще се превърне в обикновено софийско събиране.2. Всички сме идвали в София, но не всички софиянци са ходили из страната. Предполагам, че ще им бъде интересно да видят нови за тях красиви места. Аз например, въпреки че многократно съм бил в Търново, никога не съм ходил на Царевец и не съм наблюдавал светлинното шоу. 3. Съдейки от предните две национални срещи, точно от градовете, до които се организират срещите идват най-малко хора - и на Копринка (колко бяха от Казанлък и Стара Загора?!?), и на Узана (колко бяха от Габрово?!?). Страх ги е като домакини да не ги накараме да почерпят ли?!? Ако се реши да е в Търново срещата, да не стане пак така? Въпреки че болярите обикновено са активни по такива мероприятия.Не ме разбирайте, че се застъпвам за Търново, все ми е едно, и в центъра на София да е събирането, ако не съм зает пак ще дойда.
Коментар
-
Вижте какво ние отиваме тази вечер в Търново, да проверим как стоят нещата.....е верно малко ще обикаляме из горите, но ако има възможност ще се видим с някой приятели от форума, на маса.Ще стоим и събота и ще се приберем във Варна чак неделя вечерта.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Айде бе хора, дайте да решим нещо, примерно 28,29,30 април+1 май са все почивни дниСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Днес специално забегнах от работа в хубавото време, за да направя няколко снимки. Ето какво представлява местноста Ксилифор. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109952 Не са много на фокус снимките, но бързах. относно цените 20лв е на легло, но утре ще говоря с хората за намаление при голяма група и ще кажа какво е станало. Иначе до 2 седмици навсякъде ще е цъфнало и ще е много красиво. Тихо е и е спокойно!
Коментар
-
никой нищо......дано поне се организира национална среща.....тази годинаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар