Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за някаква по-мащабна среща на Италианките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tова за Варна не е предложение Това вече е прието и решено Италкар събор ще има във Варна със сигурност,а че на хората от този форум им е далеко и не им се дават пари за път си е техен проблем!От София присъствие също ще има,сериозно при това Както и от други градове Ще бъде с приспиване,банкет......Надявам се и разни интересни мероприятия и тн.Но това дефакто няма нищо общо с темата,влючих се само да внеса малко информация за предстоящи събития,всеки може да се организира както изка все пак !Батак,Батак щом ви е кеф събираите се! Пак повтарям Варна не е предложение по темата

Коментар

ето карта на България да се ориентирате

ето карта на България да се ориентирате за каде става въпрос град Батак се вижда http://www.pga-bg.com/map.html
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Slavi_Lancia написа:
        Aиде де , до кога ще чакам да се появи тая тема. Ето и предложение от мен. Язовир Батак!- там място бол, красота още повече. Има поляни дето от цял свят италянки да доидат, ще се съберат.
        Още един глас за язовир Батак! Малко инфо:за град Батак: http://bulgaria.domino.bg/batak/за язовир Батак и курорта Цигов чарк:http://www.visit.bg/staedte/photel.p...gow_chark.html
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

тъй като гледам всеки дърпа чергата към себе си... във Варна щял вятъра да ги обрули... то ний покрай морето като че ли сме прокажени....beer, тва за Варна кога е? конкретна дата да кажеш??? да го съчетая с едно ходене до Балчик до ботаническата градина, че съм обещал на жената...за Батак някой ще се ангажира ли с конкретна дата???p.s. само да оздравее синята птица и мисля че ще мога да дойда....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хубаво бе хора, всички знаем че на Батак е хубаво, само че хайде да е малко по в центъра на България, Миналата година си беше супер на Копринка, нека да е пак в центъра.......не че е лошо Батак, но ние от Източна България имаме да бием доста път, което ще откаже доста хора които биха имали възможност да се метнат само за един ден. то и пътя е един ден натам и един наобратно. А из централната част е на 4 часа отвсякъде (примерно Търново ....София(250км) и Варна(240 км) и Бургас(малко повече ) и централните градове, ще се съберат доста повече хора). Не че точно Търново но ме разбирате каква е идеята. Има доста красиви мвста.
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=22
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=22A това за какво ли е измислено се чудя аз и отговор така и не намирам.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Що бе колега за какво е, ми който може и там ще отиде, освен това още не е организирано нищо за 2007г. Все пак идеята е да се събираме и да си правим весело, а те колите са само повод. Колкото повече поводи за разходки толкова по-добре, все пак и колите искат малко да се опнат на дълъг път. След тази пролетна сбирка може да се направи друга лятна сбирка, после пак италфест.... и така
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                    Що бе колега за какво е, ми който може и там ще отиде, освен това още не е организирано нищо за 2007г. Все пак идеята е да се събираме и да си правим весело, а те колите са само повод. Колкото повече поводи за разходки толкова по-добре, все пак и колите искат малко да се опнат на дълъг път. След тази пролетна сбирка може да се направи друга лятна сбирка, после пак италфест.... и така

Коментар

pr_00f написа:
                      http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=22A това за какво ли е измислено се чудя аз и отговор така и не намирам.
                      и все пак не разбирам какво се чудиш, че и отговор не намираш...... важното е:
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Коментар

Абе, колега beer, може ли да те питам какво общо има с темата тая РЕШЕНА среща във Варна. И доколкото чета форума не съм видяла никаква информация за нея. Тоест АКО или КАТО ни поканите ще дойдем. Но зимата във Варна си е вятър, кой каквото си иска да ми говори. Тука колегата попита искаме ли малко по-масова среща и не е казал място. Та след като си предлагаме разни варианти може да се спрем я на Варна, я не на Варна. А за другото събитие просто снесете малко информация, не мога да разбера от де го вадите тоя заядлив тон. Прозвуча все едно по друго време и на друго място не могат да се събират фиатаджии. Ако искате във Ваша чест ще спрем и срещите в Пловдив, че да не засенчваме или да не изместваме нечие голямо организаторско желание. Та кога ще се яде и пие може да се реши, освен мястото дето го бистрим в момента!Ние тука сме ЗА!А колегата beer може да дойде и той, ние го каним, та хем да се запознаем.
                          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

На мен ми е все едно къде ще се съберем... само да не съм зает в работата.И кви са тия 4 часа до центъра на БГ ? Аз вчера си дойдох от Скопие до Ямбол за 6 часа - това са над 550 км...

Коментар

donnnaЗначи точната дата още не е уточнена и за това не мога да се ангажирам с нещо по конкретно,края на април началото на май,както писах в началото! EVITAОбщото е че колегата предлага пролетна среща!Аз се намесих защото знам че се планира такава в момента,във форума информация ще има когато има нещо конкретно,от покани няма да има нужда защото събора ще бъде за итал автомобили и по презумция всички са поканени Причината да се намеся беше че знам как се организират такива работи тук,знам и как се организират там Бъди сигурна че едното няма да има нищо общо с другото! Мерси за поканата,ико мога ще се възползвам

Коментар

Абе честно казано аз уж съм от Варна ама не знаех че се подготвя каквото и да е, освен това къде казахте че се обсъжда в момента? Все пак да погледнем за какво става дума....пък после то ясно предполагам в библиотеката значи е време да се видим там :D :Pотносно
                                Immortal написа:
                                На мен ми е все едно къде ще се съберем... само да не съм зает в работата.И кви са тия 4 часа до центъра на БГ ? Аз вчера си дойдох от Скопие до Ямбол за 6 часа - това са над 550 км...
                                Добре де извинявам се, може и за час и половина или за час......все пак важна е идеята
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X