Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за някаква по-мащабна среща на Италианките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво ще кажете за някаква по-мащабна среща на Италианките

Време е колеги да се замислим за някаква национална/или някаква среща на марката Фиат и изобщо на концерна майка Фиат (Ланчиа, Алфа и Ферари (те фераритата не палят много, но ако се наложи пък ще ги бутаме) ). Знам че е рано, но то не пречи. Може би е добре да се ориентираме с дата и място. Ако трябва нещо да се гласува, да си стои една анкета пусната пък като наближи ще видим. Все пак можем да се съберем на пролет на някоя поляна, в някоя кръчма.......нейде из балкана.Ами това е. Идеята ми беше да дам предложение да се замислим пък ще видим какво ще излезе.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Re: Какво ще кажете за някаква по-мащабна среща на Италианки

phoenix написа:
    Време е колеги да се замислим за някаква национална/или някаква среща на марката Фиат и изобщо на концерна майка Фиат (Ланчиа, Алфа и Ферари (те фераритата не палят много, но ако се наложи пък ще ги бутаме) ). Знам че е рано, но то не пречи. Може би е добре да се ориентираме с дата и място. Ако трябва нещо да се гласува, да си стои една анкета пусната пък като наближи ще видим. Все пак можем да се съберем на пролет на някоя поляна, в някоя кръчма.......нейде из балкана.Ами това е. Идеята ми беше да дам предложение да се замислим пък ще видим какво ще излезе.
    Много добра идея,но да се позатопли времето,както каза напролет(с първия полет)!Още от сега трябва да се мисли,да може колегите да се организират по от рано!аз съм "за"!
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Да и аз съм определено ЗА.Крайно време е да се видим, че все нещо става и не мога да отида на срещите Дано сега се знае от по-рано и да си подредя анганжиментите
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ще има голям итал събор във Варна,края на април началото на май на който организацията вече е в ход!

Коментар

Aиде де , до кога ще чакам да се появи тая тема. Ето и предложение от мен. Язовир Батак!- там място бол, красота още повече. Има поляни дето от цял свят италянки да доидат, ще се съберат. Не е много в центъра на страната но като се има предвид кои ще са преобладаващшите групи, мястото е добро.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
            Aиде де , до кога ще чакам да се появи тая тема. Ето и предложение от мен. Язовир Батак!- там място бол, красота още повече. Има поляни дето от цял свят италянки да доидат, ще се съберат. Не е много в центъра на страната но като се има предвид кои ще са преобладаващшите групи, мястото е добро.
            на батак е приказка и аз даже мога да дойда
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Аз също съм ,,ЗА" язовир Батак наистина е много хубаво, снимките ще са трепач на този фон :D
              Не мрънкай че карам бавно,така или иначе съм пред теб!

Коментар

брееей, на това във Варна сигурно ще мога да дойда... а ако на един приятел купето е оправено може и с него да сме

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                  !Там сме!
                  FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                  FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                    На язовир Батак ще бъде грехота да не дойда 100 % ЗА ! НО защо да не е в центъра на страната ? Баш в центъра си е.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не мрънкай че карам бавно,така или иначе съм пред теб!

Коментар

И аз съм за Батак. Тва предложение за Варна... Най-многото хора са от София и Пловдив предполагам, и Варна ни идва малко далечко.
                        - '06 FIAT Grande Punto 1.9 Multijet 130ps -

Коментар

Ами тогава на пъпа на България връх Шипка.Доколкото знам има два работещи хотела.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оооооо, Батак, Батак е мястото - на Варна ще ни обрули един леден вятър!
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

среща

за Батак става Има и каде да се отиде имаме къщички там вече 4 на брой може да се съберем 20 човека а за Варна по нататак че вярно далечеа на центъра на България нали ходихме на местноста в Габрово /Узана /срещу връх Шипка
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                              X