Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Квартална среща" - "Суха река"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Квартална среща" - "Суха река"

megamuscle написа:
    blagun написа:
    Съжалявам за , но гледам че сме доста народ от Сухата река, защо да не си направим една "квартална среща"
    Хайде. Аз съм навит. Ако искате утре към 2-3 часа следобед. Който е навит да пише и да се разберем къде.
    Предложението ми е да си направим квартална среща Виждам, че има доста хора от моя квартал и съседните-"Суха река", "Подуене", "Х.Димитър", "Стефан Караджа", "Левски"Нека, които иска да пише тук и ще се разберем кога, къде и в колко часа
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Нищо не ви пречи да се разходите до "Peoples" Нали това е целта - срещата да е на едно място, за да се съберат повече хора
    RIP Притежателка на горда Panda RIP
    Bravo 1.2 16V

Коментар

Хайде колеги. Предлагам днес към 3-4 часа да се съберем някъде около Герена. Ако някой има друго предложение да пише.
      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

jujumunguru написа:
        Нищо не ви пречи да се разходите до "Peoples" Нали това е целта - срещата да е на едно място, за да се съберат повече хора
        Колега, целта на тази среща е да се опознаем по-добре, все пак сме от един квартал и можем да си помагаме по-лесно и по всяко време. Естесвено, че ще се виждаме и на срещата до Peoples.
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

megamuscle написа:
          Хайде колеги. Предлагам днес към 3-4 часа да се съберем някъде около Герена. Ако някой има друго предложение да пише.
          Хайде 15:00ч. на ОМВ на Владимир Вазов- срещу Шела на Х.Димитър се пада Ще се видим, ще пием по бира и ще обсъдим колите
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Дам, нали целта е да се видим всички, да обсъдим коли и т.н. Сам казваш да се опознаем, ами ние днес добре си изкарахме на срещата пред "Peoples". Това, че вас ви домързя да дойдете е друг проблем. Все пак весело P.S. Колежка!
            RIP Притежателка на горда Panda RIP
            Bravo 1.2 16V

Коментар

jujumunguru написа:
              Дам, нали целта е да се видим всички, да обсъдим коли и т.н. Сам казваш да се опознаем, ами ние днес добре си изкарахме на срещата пред "Peoples". Това, че вас ви домързя да дойдете е друг проблем. Все пак весело P.S. Колежка!
              И ние днес си направихме хубава среща И мислим и за в бъдеще да се събираме, дори по-често в квартала Не може да се гледаме въпросително по улиците и да не се познаваме, въпреки, че си пишем във форума Както казах тази среща е квартална Знаеш ли колко много Фиат-ки има в моя квартал .... А ако успея да ги организирам и обединя, няма ли да е добре Както казах, аз не съм "отписал’ срещите пред Пипълс А че не съм дошъл пред Пипълс днес, не значи, че ме мързи П.С. Колега
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...