Съжалявам за , но гледам че сме доста народ от Сухата река, защо да не си направим една "квартална среща"
Хайде. Аз съм навит. Ако искате утре към 2-3 часа следобед. Който е навит да пише и да се разберем къде.
Предложението ми е да си направим квартална среща Виждам, че има доста хора от моя квартал и съседните-"Суха река", "Подуене", "Х.Димитър", "Стефан Караджа", "Левски"Нека, които иска да пише тук и ще се разберем кога, къде и в колко часа
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Нищо не ви пречи да се разходите до "Peoples" Нали това е целта - срещата да е на едно място, за да се съберат повече хора
Колега, целта на тази среща е да се опознаем по-добре, все пак сме от един квартал и можем да си помагаме по-лесно и по всяко време. Естесвено, че ще се виждаме и на срещата до Peoples.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Дам, нали целта е да се видим всички, да обсъдим коли и т.н. Сам казваш да се опознаем, ами ние днес добре си изкарахме на срещата пред "Peoples". Това, че вас ви домързя да дойдете е друг проблем. Все пак весело P.S. Колежка!
Дам, нали целта е да се видим всички, да обсъдим коли и т.н. Сам казваш да се опознаем, ами ние днес добре си изкарахме на срещата пред "Peoples". Това, че вас ви домързя да дойдете е друг проблем. Все пак весело P.S. Колежка!
И ние днес си направихме хубава среща И мислим и за в бъдеще да се събираме, дори по-често в квартала Не може да се гледаме въпросително по улиците и да не се познаваме, въпреки, че си пишем във форума Както казах тази среща е квартална Знаеш ли колко много Фиат-ки има в моя квартал .... А ако успея да ги организирам и обединя, няма ли да е добре Както казах, аз не съм "отписал’ срещите пред Пипълс А че не съм дошъл пред Пипълс днес, не значи, че ме мързи П.С. Колега
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар