А номер 4007 свободен ли е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2018 - запазване на номера
Collapse
X
-
Номер 4007 не е зает от никой, но не може да бъде поръчан, защото списъците с номера баяха изпратени за печат, записването беше до 6ти май.
Ако някой иска конкретен номер може да си избере един от вече приготвените за даване на пистата между номер 1 и номер 500 както написа ogi28b .
Поздрави на всички.
Коментар
-
Гледам, че не съм написал. Колегите, които не са от София, моля да ми изпратите на ЛС данни за получател - име и телефон, и за всеки случай - кой номер сте си запазили. Изпращам в понеделник, или след това кой когато ми изпрати данни. Номерата ви струват 15 лв. / комплект и са своеобразен билет за вход на феста. На място ще получите и останалите сувенири, включени в тази цена.
Коментар
-
Отново използвам възможността да поканя всички колеги, които са заявили номера и са от София - да заповядат утре на срещата на форума да си ги получат. Номерата струват 15 лева / комплект. Те са вход за Италфест. Всички, които не могат да дойдат утре - могат да ми пишат на ЛС за да се уговорим за друг ден, а всеки който не е от София или е от София, но му е невъзможно да намери време да си ги вземе - ще му ги пратя по избран от него куриер, за негова сметка, само трябва да получа данни за получателя на ЛС.
Коментар
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоАз за съжаление няма да мога да присъствам ( ), така че някой ако иска номер 199, който запазих, го преотстъпвам.
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Ако е необходимо и ще е полезно пратете ми всички номера за Пловдив и аз ще ги предам на всеки, който е заявил предварително номер.
Заплащането ще е на ръка!!!
Ще помоля колегите от СФФБ да отбележат на гърба на всеки номер: Потребител + "платено" или "не платено" + цената.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Само един номер е за Пловдив и е изпратен преди 2 дни, благодаря ти за предложението.
Ще помоля останалите колеги, които искат да си получат номерата малко по-рано - да ми пишат, както съм посочил нагоре в темата, за да знам как да им ги изпратя. Изпращам днес и утре каквото е постъпило като заявки, след което връщам номерата на човека, който генерално се грижи за тях и получаването им остава да стане на входа на Италфеста.
Коментар
-
ogi28b написа: Преглед на мнениетоСамо един номер е за Пловдив и е изпратен преди 2 дни, благодаря ти за предложението.
Ще помоля останалите колеги, които искат да си получат номерата малко по-рано - да ми пишат, както съм посочил нагоре в темата, за да знам как да им ги изпратя. Изпращам днес и утре каквото е постъпило като заявки, след което връщам номерата на човека, който генерално се грижи за тях и получаването им остава да стане на входа на Италфеста.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоОтново да питам и тук ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар