Много ми се идва момчета, но утре майка ми има рожден ден и с баща ми пристигат на гости и няма как да дойда.Надявам се да се съберете много хора и да си изкарате хубаво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идея за среща около Нова година за София
Collapse
X
-
среща
Е днес е добре видяхме се, може и повече де. а сметката ни беше само 23 лв нереално малко и му викаме че нещо е объркал щото имаше 60 лв., то може да е имало бакшиш, но толкова много. дадохме му всичките пари да си прави сметките на новотой просто от идването на нови хоха не е направил правилна сметка /изпуснал е края /До догодина да се събираме повече.
Коментар
-
Как 23 лева?! Че само двамата с Pinky оставихме 15... Абе младежът не беше в час - хич да не сте му отваряли очите! Ако на десетина души сметката не може да направи, за какво е там? Не трябва да си математически гений, за да се сетиш че при толкова поръчки не може да се падат по 2 лева средно на човек...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
среща
да то това момче където дойде на края му вика "как 23 лв. тук има към 60 лв неможе да имаш такъв бакшиш от 40 лв" и той смята и нищо та му ги даде изобщо не е натрупвал поръчките, а е събрал тези където са останали от масата,но то е имало и други, нали горе долу всеки знае колко е изял и изпил на пари, нали пак ще ходим да не се излагаме иначе можеше нищо да не му дадем отгоре освен 23 лв
Коментар
-
Този път за разнообразие дойдох на срещата съсFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар