Със сигурност ще е по-интересно от алфафеста!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2017 - 30.09.2017 - гр. Раковски
Collapse
X
-
Ай, ай, ще е следващия дест в Сф и точно ти ще ревнеш, че ти е далеч тогава....на търсене на кусури си първи иначе.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоАй, ай, ще е следващия дест в Сф и точно ти ще ревнеш, че ти е далеч тогава....на търсене на кусури си първи иначе.
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоДругата година ако има пак някакво селско събиране идай с голфу смело . Искам да има някакво надяждане, надпиване ,чалга, кючеци ей такива забавления !
Коментар
-
Mitice, чета чета, и все повече и повече от вътре ме кара да възкликна като, оня животновъд от тутраканското село Антимово, викат му Моканина, теоритично трябва да го познаваш и ти. Мен ме запозна един друг местен Йордан се казва.
Но ако все пак го цитирам във форума, няма да ме разбереш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
напиши във ВАГ форума, че на следващата им сбирка, ще отидеш с фиата...много ми е любопитно какво ще ти кажат. Все пак тези коли ги карат широко скроени хора, а не комплексари като тукФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетонапиши във ВАГ форума, че на следващата им сбирка, ще отидеш с фиата...много ми е любопитно какво ще ти кажат. Все пак тези коли ги карат широко скроени хора, а не комплексари като тук
Коментар
-
На националната им сбирка пиши във форума,ч е ще отидеш с фиата.
И какво сега тоя ти пост рязко контрастира с някой от предните, където пишеш, че сме фиатаджии пък с Хонди...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоНа националната им сбирка пиши във форума,ч е ще отидеш с фиата.
И какво сега тоя ти пост рязко контрастира с някой от предните, където пишеш, че сме фиатаджии пък с Хонди...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар