Хахаххаха. Нз кой ти го е казал, но се е измайтапил с теб, а ти като гледам си закачил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2017 - 30.09.2017 - гр. Раковски
Collapse
X
-
Цитат S_BANKOV написа: Преглед на мнението
Младежо, мен ще пуснете ли с голфу или ще трябва да обикалям отвън. Че като гледам още дълго ще я лекуваме алфата от главоболие с Васил в диабло.
mitice написа: Преглед на мнениетоааааааааааааа, да питам и аз ще ме пуснете ли и с моя :D ,че по евтино излиза газ-та да дойда хах
Ако някой иска да влезе с италианска лимузина, може да го повозя.
Иначе - пеш!
Грозните германски каруци нямат място на парада на италианското изящество!
Казах
това ли визираш?
опитваш се да разбеш разговор между хора който отдавна са изяли едно кило сол заедно.
А сега се опитваш и да го преиначиш, така ли да разбирам?
ей аман от недоебани киселяци.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Kay_ написа: Преглед на мнениетоХахаххаха. Нз кой ти го е казал, но се е измайтапил с теб, а ти като гледам си закачил
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=Atol9Na-1a0
Ми екстра сте си изкарали, следващия път ще гледам да засиля групата на фиатите с мойта кочина и да навия един комшия с ланчия, че там нещата са още по рехавиpunto HGT
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоЗапомнете ! Негативните коментари не винаги са само хейт . Отново организаторите се покриха и не ми отговарят! Но пак ви казвам , вървим си надолу о тпва е! Ако продалжавате така , ще идват все по-малко коли на алфафеста .. извинявайте на италфеста!
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоАз съм крайно недоволен щото някой каза ( не помня кой....) изрично ако се мернеш с германския боклук ще те изхвърля ...... от феста а реално аз нямах друга кола понеже фиата беше за съединител и нямаше как да съм с него.А прави изключения за познатите му ......... дето са ГОЛФа на мен се прави на интересен ама нали са му познати и си затваря очите!!!!!
ТОВА Е НАГЛОСТ за мен
Младежо, традиция си е дошлите с различни от италиански марки да паркират извън пистата (или където е Италфеста). Това съм казал в шеговит разговор.
Дори Оги, шефа на клуба, беше с Хонда и я беше паркирал извън пистата - което е нормално.
Както и да е - изпусна да те повозя на лимузината
Коментар
-
Immortal написа: Преглед на мнениетоЯ?!
Младежо, традиция си е дошлите с различни от италиански марки да паркират извън пистата (или където е Италфеста). Това съм казал в шеговит разговор.
Дори Оги, шефа на клуба, беше с Хонда и я беше паркирал извън пистата - което е нормално.
Както и да е - изпусна да те повозя на лимузината
Коментар
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоКакто си питах аз ТРИ (3) пъти ще има ли софийска група за тръгване към феста и НИКОЙ не ми отговори, така и сега ще си питаме вероятно същите хора приемат ли отзивите на посетителите, или си пишем тук напразно...
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоЗапомнете ! Негативните коментари не винаги са само хейт . Отново организаторите се покриха и не ми отговарят! Но пак ви казвам , вървим си надолу о тпва е! Ако продалжавате така , ще идват все по-малко коли на алфафеста .. извинявайте на италфеста!
На тазгодишния имаше поне 3 пъти по-голяма посещаемост!1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоКолега ако напишеш колко е било хубаво и чудно , ще те чуят, обаче ако нещо си недоволен няма шанс да бъдеш чут! И не на последно място - караш фиат , а не алфа!
Коментар
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоНакрая пък насила ще си направя профил в Алфа форума, и ще си копирам двете мнения, които смятам, че са напълно обективни - има по малко от всичко, защото пак казвам, само хубаво няма как да е, да ме извиняват колегите организатори (за които почвам да си мисля, че не могат да четат?!?)
Коментар
-
blue_coconut написа: Преглед на мнениетоНакрая пък насила ще си направя профил в Алфа форума, и ще си копирам двете мнения, които смятам, че са напълно обективни - има по малко от всичко, защото пак казвам, само хубаво няма как да е, да ме извиняват колегите организатори (за които почвам да си мисля, че не могат да четат?!?)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар