Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2017 - 30.09.2017 - гр. Раковски
Collapse
X
-
pippo написа: Преглед на мнениетоМомчета, наблюдавам албума за Конкурса за вътрешен и външен вид и темата във Алфа Форума, но не виждам желаещи да участват в 2те Фиат категории.
Според правилата ако не се съберат минимум 3ма участници, категорията отпада. Аз съм пуснал заявка за категория 2005-2017, не съм получил отговор и исках да питам някой записал ли се е?
Срока е до 10 Септември.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Коментар
-
tsvety написа: Преглед на мнениетоПрограма има. мой е пропуска че не съм я публикувала и във Вашия форум. Ще го направя по-късно. Просто много са задачите. извинявам се
Коментар
-
tsvety написа: Преглед на мнениетоВече има и трети представител на марката Фиат - клас Фиат ще имаFIAT Grande Punto 1.4, 06г.
Toyota Auris Touring Sport HSD 1.8, 16г.
Коментар
-
Да попитам и тук , след като не ми отговаряте в другата тема. Не смятате ли , че ставаме за смях . Миналата година изложение на паркинг , тази година наемате изоставено летище , на което пак ще се седи като на изложение... Един драг неможете ли да организирате , ако незнаете как момчетата от Велико Търново ще Ви обяснат. Все пак успяха да го направят със собствени средства. Как всички други клубове успяват да наемат писта само Вие неможете ?
Коментар
-
kenguroo написа: Преглед на мнениетоДа попитам и тук , след като не ми отговаряте в другата тема. Не смятате ли , че ставаме за смях . Миналата година изложение на паркинг , тази година наемате изоставено летище , на което пак ще се седи като на изложение... Един драг неможете ли да организирате , ако незнаете как момчетата от Велико Търново ще Ви обяснат. Все пак успяха да го направят със собствени средства. Как всички други клубове успяват да наемат писта само Вие неможете ?MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа: Преглед на мнениетоАз лично не намирам никакъв смисъл, че ти отговарям- ама айде от мен да мине . Ако не ти харесва това, за което другите отделят собствено време за организация, то просто го пропусни. Ако мислиш , че е лесно и толкова искаш - организирай едно драг състезание и ГОТОВО! А не да ми посочваш, кой може да ни даде акъл и как става. Освен това има достатъчно драг състезания за годината, че ако имаш чак такова желание, даже сигурно ще ти омръзне. Така, че дай всеки да върши това, с което се е заел и се наслаждавай на купона.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоМладежо, мен ще пуснете ли с голфу или ще трябва да обикалям отвън. Че като гледам още дълго ще я лекуваме алфата от главоболие с Васил в диабло.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа: Преглед на мнениетоАз лично не намирам никакъв смисъл, че ти отговарям- ама айде от мен да мине . Ако не ти харесва това, за което другите отделят собствено време за организация, то просто го пропусни. Ако мислиш , че е лесно и толкова искаш - организирай едно драг състезание и ГОТОВО! А не да ми посочваш, кой може да ни даде акъл и как става. Освен това има достатъчно драг състезания за годината, че ако имаш чак такова желание, даже сигурно ще ти омръзне. Така, че дай всеки да върши това, с което се е заел и се наслаждавай на купона.
Коментар
-
И аз съм разочарован, че няма да има дърпаници. Всеки да може да се премери с друг легално и да тества колата си, това е нещо което всички биха искали като възможност. Аз мислех да дойда, но явно феста ще е като миналата година - скучен.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар