Тая неделя ако проблема с работата на 3 цилиндъра се окаже бобината де. В събота следобед ще пиша със сигурност дали ще дойда.@killer_40 в кой блок си?
между другото миналия четвъртък / 4.01. / нищо не се получи... уеста не работеше, правеха ремонт - освежаване, с Веско се разминахме, падна ми батерията на телефона - общо взето карък... та картофките още ги сънувам в неделя може да се видим, макар да имам светлите намерения да санирам терасата... хайде да се уговаряме!!!хем Килърчо ще види дали съм си залепил правилно стикера, дето ми го даде
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Тая неделя ако проблема с работата на 3 цилиндъра се окаже бобината де. В събота следобед ще пиша със сигурност дали ще дойда.@killer_40 в кой блок си?
426, а ти случайно да си 423/4/5/7 ? Понеже там е единственото място, което ми прилича на това от снимките ти ... месеци наред гледам снимките на бравата и се опитвам да дешифрирам къде е точно това ... и най-накрая сестра ми ме светна къде може да е ... този бетонен път онзи до 427 блок ли е ?
@killer4o: Ние с теб сме комшии бре! Ей сега смених бобината и все едно карам кола с 30 коня отгоре, хем бях на метан. Стъпих на асфалта, натискам си газта както обикновено, пускам съединителя и ме залепи на седалката! Голям кеф, след малко на бензин ще и взема душата Просто не мога да си позная колата...Уест-а ремонтирали ли са го? Утре за 14:00 някой?
аз незнам дали ще дойда ... ще се постарая да дойда, но имам уговорка с няколко фрийрънъри утре да поскачаме ... Ако успея да се уморя/контузя достатъчно до 2 часа ще дойда ... най-малкото да Ви видя как сте едит: е... контузих се ... но не дойдох не защото си навехнах крака, понеже не е сериозно, а защото нямах възможност ... тропането го открих от какво е поне ... следмалко ще пусна тема със снимки ...
днес пак е четвъртък... онези пържени картофки още ги сънувам...има и мераклии за среща - един колега вчера се е регистрирал, няма още постове тука, ама ми писа на ЛС, че иска да се съберем... някой навит за среща довечера около 18.00 на Уеста??? p.s. гледайте кво правят хората в Карлово и се засрамете.....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар