doofiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за бургазлии...
Collapse
X
-
gdd55
-
Не става ли в неделя малко по-рано докато е светло, че да направим и нещо като среща с консултативна цел. Днес не мога, утре фирмено предколедно парти, в събота при майстор бояджията, да ми пръсне едната пластмаса за халогена, която си купих тука от форума. В неделя ако има среща съм там, просто през седмицата...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Не става ли в неделя малко по-рано докато е светло, че да направим и нещо като среща с консултативна цел. Днес не мога, утре фирмено предколедно парти, в събота при майстор бояджията, да ми пръсне едната пластмаса за халогена, която си купих тука от форума. В неделя ако има среща съм там, просто през седмицата...
Коментар
-
gdd55
-
gdd55
Значи аз горя смятах да мина за 20минути.В неделя май наистина е по добрия вариант хем мойе да е и през деня да видим на кой му е по лъскава колата :P ,сега е пастирах
Коментар
-
gdd55 написа:Значи аз горя смятах да мина за 20минути.В неделя май наистина е по добрия вариант хем мойе да е и през деня да видим на кой му е по лъскава колата :P ,сега е пастирах
Коментар
-
gdd55
Колеги добре се получи!Съжелявам че трябваше да се изнеса толкова рано но както бях напписал по горе дългът ме зовеше Трябва някой ден пак да се съберем
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар