Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за бургазлии...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

doofiat написа:
    Ей, да не забравите да вземете фото, че да има и снимки.
    Ако дойда 100% ще нося ...

Коментар

то фото да взема, ама като не ми се отдава да качвам снимки във форума
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Вземай, вземай-колкото повече,толкова повече-за качването ще помагаме...довечера- и консултация по въпросаМоето го взех вече ...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

МНого малко хора .Другите пак се направиха

Коментар

Не става ли в неделя малко по-рано докато е светло, че да направим и нещо като среща с консултативна цел. Днес не мога, утре фирмено предколедно парти, в събота при майстор бояджията, да ми пръсне едната пластмаса за халогена, която си купих тука от форума. В неделя ако има среща съм там, просто през седмицата...
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
              Не става ли в неделя малко по-рано докато е светло, че да направим и нещо като среща с консултативна цел. Днес не мога, утре фирмено предколедно парти, в събота при майстор бояджията, да ми пръсне едната пластмаса за халогена, която си купих тука от форума. В неделя ако има среща съм там, просто през седмицата...
              а защо не и двете ? Аз много искам една дневна среща, та да видим малко коли

Коментар

Мене ме чакайте в 7:00 по рано не могаЩе има ли някой да чака в 7?

Коментар

gdd55 написа:
                  Мене ме чакайте в 7:00 по рано не могаЩе има ли някой да чака в 7?
                  предполагам, че ако отидем в 18:00 все някой ще изчака до 19:00...Ще взема и един стикер на клуба, та да се разбере на коя маса сме

Коментар

Значи аз горя смятах да мина за 20минути.В неделя май наистина е по добрия вариант хем мойе да е и през деня да видим на кой му е по лъскава колата :P ,сега е пастирах

Коментар

gdd55 написа:
                      Значи аз горя смятах да мина за 20минути.В неделя май наистина е по добрия вариант хем мойе да е и през деня да видим на кой му е по лъскава колата :P ,сега е пастирах
                      Е не пречи пак да минеш за 20 минути ... Все пак да те знаем в неделя кой си (тези, които не те познаваме) ...

Коментар

Е те нека се видят и днес, то за неделя не пречи. Примерно в 15.00 е добре.
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

такааа..... днес ще съм с фиатчето Ако нещо не стане в последния момент ... но за момента всички са съгласни :D :D :D

Коментар

Каква ще е паролата, че може да не се познаем
                            VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Колеги добре се получи!Съжелявам че трябваше да се изнеса толкова рано но както бях напписал по горе дългът ме зовеше Трябва някой ден пак да се съберем

Коментар

kc_3011 написа:
                                Каква ще е паролата, че може да не се познаем
                                Еми днес паролите бяха "някой за фиат" това попитаха 2ма от новодошлите, а другата беше стикера на клуба на масата

Коментар

Working...
                                X