Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за бургазлии...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днес е четвъртък...онези пържени картофки снощи ги сънувах някой навит за среща довечера около 18.00 на Уеста???
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      днес е четвъртък...онези пържени картофки снощи ги сънувах някой навит за среща довечера около 18.00 на Уеста???
      Става...! От моя страна няма проблем...може да се чуем по тлф.
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

И да се уговорите нещо за неделя
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

donnna написа:
          Хвана ме яд че не можах да ги опитам тези твои картофки и сега се връщам от там.Якички си бяха по другите заведения не са такива :D

Коментар

Кога ще направим и една среща на светло, та да си разгледаме колите ?

Коментар

Тая неделя ако проблема с работата на 3 цилиндъра се окаже бобината де. В събота следобед ще пиша със сигурност дали ще дойда.@killer_40 в кой блок си?

Коментар

между другото миналия четвъртък / 4.01. / нищо не се получи... уеста не работеше, правеха ремонт - освежаване, с Веско се разминахме, падна ми батерията на телефона - общо взето карък... та картофките още ги сънувам в неделя може да се видим, макар да имам светлите намерения да санирам терасата... хайде да се уговаряме!!!хем Килърчо ще види дали съм си залепил правилно стикера, дето ми го даде

Коментар

spark написа:
                  Тая неделя ако проблема с работата на 3 цилиндъра се окаже бобината де. В събота следобед ще пиша със сигурност дали ще дойда.@killer_40 в кой блок си?
                  426, а ти случайно да си 423/4/5/7 ? Понеже там е единственото място, което ми прилича на това от снимките ти ... месеци наред гледам снимките на бравата и се опитвам да дешифрирам къде е точно това ... и най-накрая сестра ми ме светна къде може да е ... този бетонен път онзи до 427 блок ли е ?

Коментар

@killer4o: Ние с теб сме комшии бре! Ей сега смених бобината и все едно карам кола с 30 коня отгоре, хем бях на метан. Стъпих на асфалта, натискам си газта както обикновено, пускам съединителя и ме залепи на седалката! Голям кеф, след малко на бензин ще и взема душата Просто не мога да си позная колата...Уест-а ремонтирали ли са го? Утре за 14:00 някой?

Коментар

spark написа:
                      Уест-а ремонтирали ли са го? Утре за 14:00 някой?
                      Нямам представа дали работи,мога да проверя тази вечер.За утре ако има желаещи,мога да дойда...
                      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Ако Уест-а работи утре съм там. И времето е пИрфектно

Коментар

Проверено на място-"WEST-a"-работи...Ако има желаещи-мога да дойда утре в 14ч.
                          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Там съм!

Коментар

аз незнам дали ще дойда ... ще се постарая да дойда, но имам уговорка с няколко фрийрънъри утре да поскачаме ... Ако успея да се уморя/контузя достатъчно до 2 часа ще дойда ... най-малкото да Ви видя как сте едит: е... контузих се ... но не дойдох не защото си навехнах крака, понеже не е сериозно, а защото нямах възможност ... тропането го открих от какво е поне ... следмалко ще пусна тема със снимки ...

Коментар

днес пак е четвъртък... онези пържени картофки още ги сънувам...има и мераклии за среща - един колега вчера се е регистрирал, няма още постове тука, ама ми писа на ЛС, че иска да се съберем... някой навит за среща довечера около 18.00 на Уеста??? p.s. гледайте кво правят хората в Карлово и се засрамете.....

Коментар

Working...
                                X