ще гледам и аз да доида.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация в неделя 10.12.2006
Collapse
X
-
doofiat написа:Още не виждам да са писали Габровски, rustson, НСО, Fire 999, както един колега от Младост, който каза, че имаме едни и същи Брави, Влади, Мазгарев да не се ослушва и много други.Хайде идвайте, тази седмица вход няма да има - примоцияFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:doofiat написа:Още не виждам да са писали Габровски, rustson, НСО, Fire 999, както един колега от Младост, който каза, че имаме едни и същи Брави, Влади, Мазгарев да не се ослушва и много други.Хайде идвайте, тази седмица вход няма да има - примоция
Коментар
-
doofiat написа:Още не виждам да са писали Габровски, rustson, НСО, Fire 999, както един колега от Младост, който каза, че имаме едни и същи Брави, Влади, Мазгарев да не се ослушва и много други.Хайде идвайте, тази седмица вход няма да има - примоцияУффф, жената пак ме води по покупки тази сутрин - Метро, Кауфланд, Технополис /нова домашна придобивка - кафе машина SINGER, тъкмо я пробвах за сефте - чудно кафе прави/и т.н. Нищо друг път! Още не мога да се нарадвам на новите зимни гуми, които сложих вчера - 4бр. KUMHO 175/65 R14 KW17 - по 99 лв/бройката. Много леко влизам в дупките...
А ясно, че Бравите са едни и същи само на външен вид
, не и като двигатели... Да споделя и, че миналата седмица си купих добавка за охладителната система Holts от Mr. Bricolage и сега вече стъклата не ми се запотяват ужасно сутрин като пусна парното. Явно радиаторчето ми е имало дупчица, но малка и проблема се оправи - засега! Другото което забелязах е, че след като заредих бензин от Лукойл, а не от Шел, колата значително по-добре работи на бензин - дано да не си въобразявам
!
Коментар
-
GTipo написа:Аз не успях да дойда....задължения. Да видите и една стара кола на бензин тамЩе гледам да се отсрамя за следващият път, ако ме искате.
Нищо, другата неделя сме там.. ще дойдем с охооо (Кара детска количка)-хаха това буквално е така-младо момче е все пак трябва да научи нещо за автомобилите
. Надявам се и нас да ни искат...
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
doofiat написа:Малко хора бяхме - май всички се оплашихте от мъглата и студа. Аз си смених въздушния филтър, позяпахме дизелаците си и отидохме в кафето. Забравих да снима, въпреки, че си бях взел фотоапарата :DFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар